Șansă mare pentru Dinamo: absent de la meci

Dinamo – FCU Craiova se joacă vineri, 8 aprilie. Partida este programată de la ora 20:30.

FCU Craiova nu se va putea baza pe argentinianul Juan Bauza (25 de ani), principalul om de creație, în derby-ul cu Dinamo, esențial în lupta pentru evitarea barajului de menținere/promovare în Liga 1.

Anunț oficial

Juan Bauza a devenit indisponibil, după ce s-a accidentat în timpul amicalului pe care oltenii l-au pierdut cu CSA Steaua, scor 1-4, pe 26 martie.

Bauza a suferit o întindere la ischiogambieri au anunțat oltenii pe site-ul oficial al clubului. Fotbalistul a ratat și meciul din etapa precedentă, cu CS Mioveni, scor 1-1.

Uhrin, avantaj

”Vrem să câștigăm. Știm cu toți că o victorie contra lui Dinamo ne-ar asigura salvarea în proporție de 60-70 la sută. Suntem conștienți însă că va fi un meci greu, se joacă. Dinamo nu mai este echipa de acum două luni. A schimbat antrenorul, îl cunosc bine pe Dusan Uhrin, știe fotbal. A luat patru puncte în ultimele două meciuri, fără să primească gol”, a declarat antrenorul juveților, Nicolo Napoli (60 de ani), pentru GSP.

Uhrin și Napoli s-au duelat de cinci ori. Cehul s-au impus de trei ori, italianul de două. Ultima întâlnire directă dintre cei doi tehnicieni a avut loc sezonul trecut, în play-out, și s-a încheiat în favoarea lui Dusan, Poli Iași – Dinamo 1-2.

Citește și

Rafila vrea să ia SMURD la Sănătate