--> -->

Sanoh: ”Dinamo va vâna fiecare punct”

Dinamo are meci de la ora 20:30 la Mioveni, formația care, teoretic, este contracandidata „câinilor” la evitarea retrogradării.

”Bestie neagră”

Doar că distanța este considerabilă, de altfel și parcursul celor două echipe. Argeșenii au administrat două înfrângeri roș-albilor în actuala ediție, în sezonul regulat, iar în decembrie 2021 Mioveniul a reintrodus-o pe Dinamo în criză, a scindat suporterii de echipă, Sorescu fiind dezbrăcat de tricou atunci, iar Mircea Rednic a fost demis!

Și totul din cauza unui eșec al roș-albilor, scor 1-2, după ce bucureștenii au condus până în minutul 90Ă3.

”Vrem să ne salvăm direct”

Moussa Sanoh a marcat din penalty, apoi Bogdan Rusu a dat lovitura finală. Acum, jucătorii lui Alexandru Pelici nu concep să rateze o nouă victorie contra lui Dinamo!

Mai ales că Mioveniul vrea să evite și locul de baraj, dorește să se salveze direct, în dauna Chindiei.

„Este un meci extrem de important pentru noi. Vom face tot ceea ce depinde de noi ca să învingem, vrem 3 puncte, nu unul! Doar Dumnezeu știe dacă voi marca din nou contra lui Dinamo, eu aș vrea.

Noi vrem să ne salvăm direct, fără baraj, știm că putem. Suntem o echipă unită și solidă. Dinamo este o formație imprevizibilă, dar și noi oferim surprize mari. Nu cred că Dinamo a renunțat la lupta de a se mai salva, va vâna orice victorie”, a comentat ivoriano-liberianul pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și

George Ivașcu a demisionat. Pe cine acuză