Salvează pe unul dintre proscrișii de la Dinamo? ”Să vedem”

Dinamo a efectuat până acum 12 transferuri, ultimul fiind atacantul Desire Azankpo, 28 de ani, fotbalist ce a sosit în această seară la București și care se va alături de vineri antrenamentelor ”câinilor”.

Totodată, trei fotbaliști sunt, sau mai bine zis erau, pe lista indezirabilor.

Dacă situațiile lui Steliano Filip și Plamen Iliev sunt clare, ei nu se mai află deloc în planurile roș-albilor, o situație deosebită este cea a fundașului stânga Nikolaos Kainourgios.

”Au contract, să-l respecte”

Jucătorul adus de Mircea Rednic nu a impresionat în tricoul bucureștenilor, dar ”Puriul” voia să-l țină pe mai departe la echipă. Totodată, grecul ar putea să rămână în Ștefan cel Mare! Nu este exclus să mai joace pentru Dinamo.

”Singura situație neclară este cu Nikos Kainourgios. Grecul a zis că își va rezilia contractul în momentul în care își găsește echipă. Să vedem, mai sunt țări unde fereastra de transferuri mai este deschisă. Nu lăsăm jucători liberi.

Clubul trebuie să facă venituri, au contract, trebuie să-l respecte. Dacă ar veni o ofertă pentru el, suntem deschiși”, a declarat administratorul special pentru Playsport.

Totul depinde de listă

Iuliu Mureșan a declarat că lista de jucători înregistrați este completă. Dinamo a atins numărul maxim, astfel că, într-un caz în care s-ar mai face alt transfer, pentru a putea fi trecut pe listă, un alt jucător ar trebui să fie scos.

”Aloe a semnat astăzi. În mod normal nu mai trebuie să vină nimeni. Am completat ceea ce aveam nevoie, am adus mulți jucători, iar lista este plină. Ca să mai aducem vreun jucător, ar trebui să plece cineva de pe listă.

Steliano Filip și Plamen Iliev sunt la antrenamente, eu mă bazez pe ei, sunt fotbaliști buni, dar antrenorul decide”, a spus administratorul special.

Citește și

Azankpo a ajuns la Dinamo: ”Așteaptă, mă gândesc”