Salariul solicitat de Albentosa, ca pe vremea lui Cortacero

Dinamoviștii trag speranță că vor continua pe linia victoriilor, inclusiv mâine după-amiază în Copou contra lui Poli Iași. Printre planurile de viitor ale clubului, dacă roș-albii se vor salva de la retrogradare, este și să-i ofere un nou contract lui Raul Albentosa, spaniolul de 32 de ani despre care vă informam zilele trecute că este în atenția oficialilor ”câinilor”.

Contractul lui Raul Albentosa expiră la finalul sezonului, iar dinamoviștii vor să-i ofere o nouă înțelegere acestuia. Stoperul spaniol cere un salariu de 15.000 de euro pe lună, cu 10.000 de euro mai mult decât primește în acest moment de la ”câini”, a anunțat Prosport.

În momentul în care a ajuns la Dinamo, stoperul Raul Albentosa nu mai jucase un meci oficial din decembrie 2019. Cu toate aceastea, fundașul spaniol a forțat, chiar s-a accidentat la genunchi, dar a reușit să se impună în primul ”11” al ”câinilor”. A strâns 7 meciuri, toate integralist, a ratat unul singur, din cauza accidentării.

Dacă spaniolul a acceptat în momentul venirii la Dinamo un salariu de doar 5.000 de euro pe lună, fiind conștient că venea după o perioadă foarte lungă de inactivitate, 15 luni, acesta cere acum 15.000 de euro pe lună pentru a-și pune semnătura pe un nou contract.

Albentosa a câștigat la CSKA Sofia cu câteva mii de euro mai mult decât ce vrea să obțină de la Dinamo, iar în cariera sa a avut și salarii care atingeau un milion de euro pe an, în perioada în care a evoluat în prima ligă din Spania.

Dacă liderii proiectului DDB vor accepta doleanța lui Albentosa, atunci spaniolul ar deveni cel mai bine plătit jucător din lotul dinamovist. În acest moment, cele mai mari salarii le au Diego Fabbrini și Paul Anton. Inițial cei doi erau plătiți lunar cu 18.000 de euro, respectiv 35.000 de euro, dar aceștia au acceptat renegocieri cu DDB pentru a ajuta clubul. Acum Fabbrini are 10.000 de euro lunar (plătiți de Nicolae Badea), iar Paul Anton încasează cu o mie de euro mai puțin.

Citește și

Mario Niculae, apărat de jucători: ”Se descurcă și rezolvă”