Salariul pe care îl câștigă Leonard Doroftei în Canada

Leonard Doroftei a părăsit România în anul 2019, dar nu singur, ci alături de familia lui. Celebrul jucător de box a început o viață nouă în Canada, acolo unde are mare succes ca antrenor pentru copii.

A lăsat în urmă totul în România pentru o viață nouă, la mare depărtare de țara care i-a adus celebritatea în lumea boxului.

”A apărut a doua zi că sunt cerșetor”

Leonard Doroftei, în 2023, în Quebec, și-a luat licența de antrenor de box. În prezent, el predă lecții de box copiilor de emigranți români și și-a deschis propria sală de box. „Lucrez de luni până luni, fără pauză. Câștig cam 5.000-6.000 de dolari canadieni pe lun

„Am avut nevoie de o schimbare. Nu mă regăseam, tot ce făceam era împotriva mea. Am stat de vorbă cu niște ziariști și a doua zi au scris că sunt cerșetor. Sau impostor. Titlul a fost groaznic, toată lumea a început să mă facă cerșetor. E dureros, e urât. Nu am cerșit nimic. Nu mai îmi găseam locul absolut deloc. M-a tras în jos locul acasă.

Viața pe care am dus-o, de uzură, m-a obosit. Nimic nu se mai lega. Devenisem băiatul rău, dar eu n-am făcut rău nimănui. A trebuit să fac o schimbare, dar decizia a fost rea, le-am schimbat iar viața copiilor, i-am dus în altă lume. Doar că ei mă iubesc, suntem o familie și au înțeles. O perioadă, probabil. Va trebui să iau o decizie cât de curând”, a mai spus Leonard Doroftei.

Ce fac copiii lui, ce face soția

Fostul mare sportiv are trei copii. „Fiul meu Alex e cu IT-ul. Cât a fost în România s-a întreținut singur, a făcut facultatea, e inginer. Când a venit aici, și-a găsit de lucru încă din prima săptămână, a început să facă bani de acasă.

Adrian e manager, e bine și el. În țară s-a scris că e milionar, dar nu e chiar așa. Sunt băieți așezați. Au apartamentul lor, au investițiile lor”, a mai explicat antrenorul, care se mândrește și cu fiica lui.

”Vanessa e la colegiu și, din discuțiile pe care le mai avem așa, la o masă, sperăm că vom avea și un doctor în familie. Monica lucrează și ea, la aeroport, dar mai mult așa, ca să aibă activitate. Ea e șefa, ea ține familia unită”.

Citește și

Sorin Grindeanu îl ia la întrebări pe Nicolae Ciucă: de ce nu iese din filmul ăsta, dacă nu-i place?