Salariu mare pentru Sorescu, de play-off, la Dinamo: ”Totul e să fie pe gazon”

Deian Sorescu, 24 de ani, golgeterul roș-albilor, cu 8 reușite în 20 de meciuri, este disponibil pentru un transfer.

Fie în Liga 1, fie în străinătate, oficialii dinamoviști confirmând că în acest mercato va conta suma de transfer pe care o poate obține clubul, nu destinația.

Cel puțin 9.000 de euro pe lună

Momentan, jucătorul cu 5 selecții la națională se antrenează sub comanda lui Flavius Stoican la Săftica. Totuși, va fi dificil ca el să plece la o altă rivală din campionatul intern.

Conform informațiilor GSP, jucătorul are câștiguri însemnate în tricoul „câinilor”, chiar în ediția curentă.

„Câștigă cel puțin 9.000 de euro pe lună. A fost remunerat chiar și cu 14.000 de euro pe lună! Are bonusuri pentru absolut orice, un contract «beton», primă pentru goluri, assist-uri, prezențe pe teren, chiar și atunci când echipa nu câștigă. Totul e să fie pe gazon”, au precizat apropiații grupării din Ștefan cel Mare.

”În aceste condiții”

Dinamo așteaptă o propunere scrisă, concretă, bucureștenii plusând la un milion de euro, ceea ce ar „acoperi” instant unul dintre amendamentele planului de organizare.

„Sigur că o să plece în condiţiile în care ni se satisfac nişte pretenţii. Dar el este un jucător de bază la Dinamo, e golgeterul echipei, al patrulea puncher al campionatului. Deian este în echipă, un sportiv puternic, ne bazăm mult pe el.

Dacă oferta se va concretiza, va pleca, dacă nu, va rămâne la Dinamo. Avem nevoie de Sorescu în continuare”, a declarat Iuliu Mureşan.

Citește și

Cristian Diaconescu (PMP) cere aderarea la zona euro: ”Suntem din nou primii de la coadă, ruda săracă”