--> -->

Salarii mai mari la Dinamo: „Sper să nu greșesc, acesta va fi bugetul”

Dinamo a revenit în Liga 1, iar pe 15 iunie este reunirea. Sunt ultimele zile de vacanță pentru jucători, conducerea are de lucru să rezolve numeroase probleme.

Trebuie ridicată interdicția la transferuri, trebuie stabilită noua grila salarială, întrucât și jucătorii rămași au pretenții de Liga 1, conform înțelegerilor contractuale.

Eugen Voicu: „Aproape 200.000 de euro pe lună”

Deunăzi, reprezentantul acționarului majoritar, Eugen Voicu, a avansat suma maximă pe care Dinamo urmează să o cheltuie pe veniturile jucătorilor, aproximativ 2.4 milioane de euro, adică 200.000 de euro lunar. De trei ori mai mult decât la Liga 2, conform informațiilor noastre!

„Da, vor fi mai mari, sunt salarii de Liga 1. Având în vedere că trebuie să facem și transferuri, fondul de salarii va fi mai mult decât dublu în sezonul viitor. Sper să nu greșesc, bugetul lunar va fi între 180 și 200.000 de euro, plus minus, cu tot cu staff”, a spus Eugen Voicu, la Digi Sport Special.

Ce transferuri pregătește Dinamo

,,Noi vom crește jucători din pepiniera proprie sau vom aduce în general jucători liberi de contract, cum s-a întâmplat și în sezonul trecut.

Cred că e o rețetă care, cel puțin acum, la început, va da roade la Dinamo.

Am început să mă uit la seriale din fotbal, am văzut că inclusiv Jose Mourinho a început așa la Porto, cu jucători din liga inferioară, pe care i-a selecționat, i-a făcut să spere și să creadă în ei și a câștigat Liga Campionilor. Deci, se poate!

Cam acesta va fi modelul, păstrând proporțiile”, a explicat Voicu, la Digi Sport Special.

Citește și

Alexandru Băluță, dezvăluiri de la negocierile purtate cu FCSB: „M-a așteptat două săptămâni”