--> -->

”Săgeată” a vorbit cu Borcea: ”A zis că atunci va susține financiar”. Planul fostului acționar

De ziua clubului din Ștefan cel Mare, ministrul Afacerilor Interne Lucian Bode a anunțat că CS Dinamo a câştigat procesul cu Nicolae Badea. Astfel poate începe construirea unei noi arene chiar pe actualul amplasament al stadionului Dinamo.

Dinamo, avându-l pe Cristi Borcea în conducere, a cucerit patru campionate (2000, 2002, 2004, 2007), șase Cupe ale României (2000, 2001, 2003, 2004, 2005, 2012) și două Supercupe ale României (2005, 2012). Omul de afaceri a făcut parte din organigrama trupei roș-albe timp de 17 ani, iar în 2012 s-a retras.

”Am discutat. Momentan, sub nicio formă. Când echipa era pe locul 2, se strigau injurii la adresa lui. Acum nu vrea să se amestece. Când se va face stadionul nou, atunci va susține cu niște bani, sponsorizări din spusele dânsului, dar niciodată nu va reveni la conducerea clubului”, a dezvăluit Marius Niculae, la Digi Sport.

Dinamo va avea un stadion nou, buldozerele ar urma să înceapă treaba din 2022. ”Aşa cum ştiţi, blocajul a existat în realizarea unui complex sportiv la Dinamo, în pachetul mare cu celelalte stadioane, Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf, şi a fost generat de aceste litigii în instanţă. În luna aprilie am primit din partea Curţii de Apel o comunicare definitivă şi irevocabilă, că nu mai avem nici un fel de oprelişte în ceea ce priveşte construirea unui complex sportiv aici din punct de vedere al litigiilor juridice.

În consecinţă, terenul pe care ne aflăm astăzi, pe actualul amplasament al stadionului, aparţine statului român şi putem să luăm în calcul construirea unui complex sportiv pe actualul amplasament. Ştiţi foarte bine că anul trecut era în discuţie construirea unui stadion nou de dimensiuni reduse pe velodrom, acum putem să analizăm cele două variante”, a declarat Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode.

Citește și

MM Stoica a recunoscut: ”Plecarea lui Man? Am zis că vom avea probleme, dar era ofertă ca din filme”