Să vezi și să (nu) crezi! Atacantul despre care un turc spune că va semna cu Dinamo

Dinamo caută să aducă jucători pentru compartimentul ofensiv, în ultimele zile s-au întețit știrile legate de diverși fotbaliști, de fapt de diverse nume propuse ”câinilor”. Unele ale unor jucători cu nume important pe piața internațională!

Să vezi și să crezi?!

Jese (30 de ani), fotbalistul care a câștigat de două ori Liga Campionilor cu Real Madrid, ar fi la un pas să semneze cu Dinamo. Anunțul e făcut de un presupus jurnalist turc, dar cu un trecut greu verificabil.

După ce deunăzi, un site sloven a anunțat că fostul jucător de Premier League și căpitan al Ghanei, Andre Ayew, este aproape de a semna cu ”câinii”, astăzi a apărut și fostul ”galactic”, Jese.

Cel puțin asta susține un jurnalist turc, pe nume Cetin Emre, care este colaborator la celebra publicație beIN Sports, conform profilului de twitter unde a lansat și informația momentului.

Potrivit acestuia, Jese Rodriguez ar putea ajunge la Dinamo în această iarnă. În vârstă de 30 de ani, Jese e un mijlocaș ofensiv spaniol, cu meciuri la Real Madrid sau PSG, care are în palmares două Ligi ale Campionilor:

„Ar trebui să fie anunțat oficial în următoarele 24 de ore. Va călători alături de familie în România”, a transmis Emre, pe pagina sa de Twitter.

La prima vedere, pare a fi vorba despre o informație bombă, dar nimeni de la Dinamo nu a confirmat până acum ceea ce ar putea o superafacere.

Cine e Jese Rodriguez

Jucătorul de 30 de ani e cotat acum la 900.000 de euro, dar a avut ca vârf al carierei un prag de 15 milioane de euro. Poate evolua ca aripă stânga, atacant central sau aripă dreapta.

S-a format la academia lui Real Madrid și în vara lui 2016 a fost transferat la PSG pentru 25 de milioane de euro, dar aici nu s-a impus și după jumătate de an a fost cedat la UD Las Palmas.

În vara lui 2017 s-a întors la Paris Saint-Germain, dar a urmat un nou împrumut, de data aceasta la Stoke City, unde a stat un sezon. Au urmat în cariera sa cluburi ca Real Betis și Sporting, totul până în aprilie 2020, când a revenit la PSG. Totuși, francezii au renunțat la el în decembrie 2020 și în februarie 2021 Jese era din nou la Las Palmas.

Din vara lui 2022, el a semnat cu turcii de la Ankaragucu, dar nu a stat mult nici aici. În ianuarie 2023 a plecat, a ajuns după o lună la Sampdoria, unde a retrogradat. Astfel, în vara trecută era liber de contract și a ales Brazilia. Din nou declin: s-a înțeles cu Coritiba FC în septembrie, a bifat șase meciuri, iar clubul sud-american a renunțat la el. Coritiba a retrogradat și Jese a „bifat” două retrogradări în carieră.

A schimbat nouă echipe în șapte ani, dar se poate lăuda că are alături de Real Madrid două Ligii ale Campionilor în palmares.

Citește și

Monica Tatoiu și-a făcut testament: câte milioane de euro are în conturi!