--> -->

S-au sucit: Gavrilă din nou la antrenamentele ”câinilor”

Bogdan Gavrilă, mijlocașul de 30 de ani de la Dinamo, a fost anunțat că nu mai intră în planurile antrenorului Ovidiu Burcă săptămâna trecută, însă situația lui se va schimba, în condițiile în care oricum întârzie alte transferuri de jucători cu experiență.

Nu vrea să rezilieze

Bogdan Gavrilă, 30 de ani, primul transfer al „câinilor” din mercato estival, a fost anunțat public de către staff-ul tehnic că nu mai face parte din planurile lui Ovidiu Burcă, dar situația ar putea lua o turnură neașteptată.

Conform GSP.ro, fotbalistul de bandă nu vrea să rezilieze angajamentul cu Dinamo, după ce a ales oferta ”câinilor” foarte repede declinând altele din țară și din străinătate, acum este în recuperare după o accidentare și, când își va reveni total medical, ar putea reapărea la antrenamentele roș-albilor!

În refacere, acum

Bucureștenii vor să mai transfere jucători cu experiență, din străinătate, momentan, sunt discuții, fără a se concretiza alte angajamente.

Astfel, în condițiile în care Gavrilă vrea să continue în „haită” și nu să rezilieze, după ce-și va reveni după problema medicală, se va întoarce la antrenamentele echipei la Săftica. Nu va mai face separat.

Citește și

Dan Negru: ”Un singur politician mi-a dat țeapă cândva. E la pușcărie azi”