--> -->

S-au inflamat spiritele între dinamoviști! ”Adevărul iese la iveală”

Ionel Dănciulescu, un nume de legendă din istoria lui Dinamo, a simțit nevoia să intervină și să se solidarizeze cu Dan Capatos, după ce realizatorul TV le-a făcut un rechizitoriu dur actualilor acționari ai clubului.

Prieteni de vreme îndelungată, Dănciulescu și Capatos fac front comun împotriva oamenilor care o conduc în acest moment pe Dinamo, Andrei Nicolescu și Eugen Voicu. La câteva ore după răbufnirea omului de televiziune, fostul atacant a „plusat” printr-o scurtă reacție oferită în social media.

Ce a scris Danciu-gol

„Adevărul mereu iese la iveală! Câine adevărat! Dan Capatos”, a scris Dănciulescu pe contul său de Facebook, dând share unui articol cu declarațiile omului de televiziune.

Postarea lui Dănciulescu a provocat o serie de opinii pro și contra. Dacă majoritatea vocilor s-au poziționat în tabăra Danciu-Gol – Capatos, au existat și reacții împotriva „curentului”:

PRO:

„Clar! Multă vorbărie și nimic concret pe partea de finanțare”;
„Are dreptate. Unde sunt acționarii mult promiși? Clubul a scăpat de 80 % din datorii și tot nu vine nimeni sa investească? E cel puțin ciudat ceea ce se întâmpla…Sper ca nu am dat peste alta gasca din categoria Șerdean…”;
„Ăștia doi sunt varianta românească a lui Cortacero. Au venit iluzioniști la Dinamo… Au zis ca agață câțiva investitori potenți si vor posta în salvatori”;
„Așa cred și eu, am impresia că sunt niște spanioli mai puțin școliți”.

CONTRA:

„Ionele, ciocu’ mic! Dacă nu erau ei… De pe margine e ușor să critici”
„Ionele, tu apari zilnic la TV. Dacă tot ești de acord cu ce zice Capatos, de ce nu vorbești De ce preferi să pară că totul e bine si frumos?”;
„Danciule, pe tine nu te-am auzit. Dacă tot îi împărtășești părerea, de ce nu vorbești?”

Dan Capatos, neiertător: „Păcălici! Dacă îi scuturi puțin, fix asta le pică din buzunare, mărunțiș”

Omul de televiziune Dan Capatos (50 de ani), un cunoscut fan al celor de la Dinamo, i-a criticat în termeni duri pe acționarii clubului din „Ștefan cel Mare”, după ce „câinii roșii” au fost învinși, vineri seară, în deplasarea de la Galați cu Oțelul, scor 0-1.

Capatos i-a atacat pe acționarii lui Dinamo, despre care spune că sunt niște „păcălici”. De asemenea, acesta a mai precizat că fanii trebuie să pună o anumită presiune asupra conducătorilor, pentru ca lucrurile la echipă să se schimbe.

„M-au înjurat mulți «câini» de-ai mei în momentul în care am postat, în mod repetat ce-i drept, că noii acționari ai noștri sunt doar niște păcălici colantați în oameni potenți financiar.

Am spus încă de atunci că, dacă îi iei la bani mărunți și îi scuturi puțin, fix asta le pică din buzunare: bani mărunți. Am ieșit din proiectul DDB din motivele cunoscute, pentru că s-a făcut mare tam tam în presă atunci (și iar am fost înjurat), deși eram acționarul cu numărul 47 elite.

Practic, am fost acolo din prima săptămână, am tras semnalul de alarmă și acum în privința păcălicilor. Și iar am fost înjurat. Cu toate acestea, cred cu tărie în presiunea pe care fanii o pot pune la un moment dat pe echipa managerială și, mai ales în cazul nostru, cred că suporterii încă mai pot face minuni.

Ceva trebuie schimbat rapid, iar asta trebuie să implice un sacrificiu. Este doar o părere personală, în miez de noapte, a unui simplu «câine până la moarte»”, a transmis Dan Capatos.

Citește și

Dezvăluirea lui Cornel Palade: „Am fost un mare consumator de astfel de jocuri, dar într-o zi m-a luminat Dumnezeu”