--> -->

S-au închis transferurile la Dinamo! În ce condiții va mai veni cineva

Ovidiu Burcă, antrenorul principal al celor de la Dinamo, a anunțat că echipa sa a închis perioada de mercato.

Adică nu va mai transfera jucători, tocmai de aceea nu s-a materializat sosirea portarului Răzvan Began (detalii aici).

Lucas, ultimul sosit

Antrenorul formației din „Ștefan cel Mare” a anunțat că perioada de mercato s-a încheiat la Dinamo după venirea lui Lucas Alves de Araujo, fotbalistul care ultima oară a jucat al Portimonense.

Totodată, Ovidiu Burcă a dezvăluit că singura posibilitate ca la Dinamo să mai fie adus vreun jucător în perioada de mercato din această vară este ca să apară un jucător excepțional.

„Mă așteptam că va fi greu. Nu mi-am făcut niciun calcul, dar știam că o să fie greu. Echipa nu era pregătită așa cum am vrut noi, știam că va fi greu.

Cred că după venirea lui Lucas am cam închis perioada de mercato. E clar că o să fim atenți și dacă ceva excepțional, dacă o să avem un jucător excepțional pe final de perioadă de mercato, atunci poate mai discutăm. Am adus mulți jucători și va fi complicat să îi integrăm pe toți într-o perioadă scurtă de timp”, a explicat Ovidiu Burcă pentru Prosport.

”Este o diferență de intensitate, de viteză, de ritm”

Ovidiu Burcă a explicat care este motivul pentru care există jucători care în Liga a 2-a făceau spectacol în meciurile lui Dinamo, iar în Superliga lasă de dorit.

„Este o diferență de intensitate, de viteză, de ritm. Noi ne dorim un anumit tip de joc. Poate într-un alt context nu s-ar fi văzut diferența, dar ne dorim lucruri destul de complexe și e nevoie de timp ca să te adaptezi. Totul se întâmplă mai rapid. Eu cred că e ceva strict de adaptare.

Intensitatea e mai mare, viteza de decizie, de execuție, intensitatea duelurilor e mai mare în prima ligă. Noi vrem să avem controlul jocului și să fim echipa dominantă.Dacă facem un joc de așteptare nu se potrivește la Dinamo”, a mai spus Ovidiu Burcă în cadrul emisiunii EXCLUSIV DINAMO.

Citește și

Mircea Badea și-a umflat mușchii lângă Zlatan! ”Ai, n-ai mingea, tragi la poartă!”