S-a terminat! ”Ies la război cu F-16, dar nu pentru el”

Deian Sorescu a fost împrumutat de FCSB, la începutul acestui an, de la campioana Poloniei.

Contractul fotbalistului cu roș-albaștrii urmează să expire la finalul actualului sezon, însă vicecampioana României are opțiunea de a-l cumpăra definitiv pentru 950.000 de euro.

Și Dinamo avea de câștigat câteva procente din transfer, dar ”câinii” vor trebui să mai aștepte!

Becali nu are însă nicio intenție să activeze clauza care l-ar face pe Sorescu al FCSB-ului.

Becali, decizie categorică în cazul transferului

Gigi Becali spune că va plăti sume importante pe achiziții, dar exclude varianta de a scoate din buzunar suma agreată cu Rakow pentru trecerea lui Sorescu înapoi în România. Patronul FCSB l-a informat pe fotbalist că nu-i va achita clauza.

„Am luat decizia finală și i-am și transmis băiatului… deși cineva mi-a zis să stau și să mă gândesc mai bine la varianta transferului definitiv al lui Sorescu. Dar, până la urmă am hotărât că nu voi mai plăti polonezilor suma cerută de ei pentru transfer definitiv.

Era pe undeva la 850.000 – 900.000 de euro. Nu o să dau atâția bani pentru că vreau să mă întind doar cât îmi permite plapuma. Am zis eu că o să ies la război cu avioane F16, dar nu pentru Sorescu”, a reacționat patronul.

„Parcă zici că era aerian”

„Nu zic că băiatul nu ne-a ajutat în unele meciuri, dar în alte partide nu prea a fost ceea ce eu îmi doream de la el. Parcă zici că era aerian.

Am eu alte piste pentru transferuri bune. Nu uitați că le-am promis suporterilor că la anul noi vom câștiga campionatul”, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

Deian Sorescu, 25 de ani, a jucat de 18 ori pentru FCSB în 2023 și a marcat două goluri, fără să ofere vreun assist.

Citește și

Robert Negoiţă, după ce a luat un copac în braţe: „Domnule Nicușor Dan, ăștia sunt copaci ilegali”