--> -->

S-a sucit, vrea bani de la Dinamo: ”Măcar unul”

Atacantul nord-macedonean Mirko Ivanovski (33 de ani) a plecat de la Dinamo și a ales Petrolul, echipă nou promovară care i-a mai adus pe Gabi Tamaș, Gicu Grozav și care îl vrea și pe Constantin Budescu.

Fotbalistul a adunat 27 de meciuri în tricoul ”câinilor”, marcând de 4 ori.

”Să nu ajungem la memorii”

”Gata, ne-am înțeles, totul e clar! Cu Dinamo am încheiat, am renunțat la un salariu din cele trei. Nu negociem pentru restul. Am transmis să-mi plătească atunci când vor avea bani.

Nu pun presiune. Sper să nu ajungem la memorii. Nu ar fi frumos. Eu sunt înțelegător. Pot renunța și eu la un salariu, nu e problemă, dar de restul…

Măcar un salariu să-mi plătească din cele trei restante! Oricum, dacă nu sunt bani, în 2-3 luni intră în faliment! Sper să nu se ajungă la asta, în primul rând, pentru binele lui Dinamo”, a declarat Ivanovski pentru GSP.

Inițial, a zis că renunță la tot

Atacantul a susținut că a vrut să continue la clubul alb-roșu chiar și în condițiile retrogradării în Liga 2, dar că situația financiară deplorabilă l-a făcut să se răzgândească.

”Eu am vrut să rămân, mi-au trimis contractul. A trebuit să renunț la salarii, am acceptat, dar pe viitor ce facem?

OK, renunț la salarii, dar ce facem apoi? Iar jucăm fără bani, iar scot din buzunarul meu? Am vorbit cu Zăvăleanu, mi-a spus: «Mirko, sincer, nu avem bani în momentul de față». Am renunțat la salariile vechi. Nu doar eu, mulți jucători au făcut-o. Au renunțat la unul, două, trei salarii pentru binele clubului.

Mă simt bucuros că am ajutat clubul cu ceva. Dacă nu am făcut-o pe teren, măcar financiar”, a spus Ivanovski la Orange Sport, sâmbătă.

Citește și

Ce mănâncă Chef Hadad: ”Puțin și bun”