--> -->

S-a stabilit unde se joacă Dinamo – CSA Steaua. Decizie de ultimă oră a lui Burcă

Dinamoviștii s-au bucurat astăzi de victoria, 1-0 cu Concordia la Chiajna, așteaptă cu încredere meciul cu CSA Steaua, vineri seara, de la ora 21:30. Care se va juca pe cel mai mare stadion al țării, pe Național Arena, a scris GSP!

Au găsit bani

”Câinii” mizează pe o afluență impresionantă de spectatori, mai ales că și programarea duelului este atrăgătoare pentru un meci de fotbal. Roș-albii au găsit sursa de finanțare pentru a plăti banii pentru închrierea Arenei Naționale înainte și speră ca din vânzarea biletelor să amortizeze investiția de 30.000 de euro.

În orele ce urmează se va face și anunțul oficial în privința jocului de vineri seară. Biletele se vor pune în vânzare de mâine, urmează ca Dinamo să anunțe prețurile tichetelor.

Nicio zi liberă, de miercuri în cantonament

Totodată, Ovidiu Burcă tratează cu mare seriozitate confruntarea cu CSA Steaua, care tocmai a învins cu 2-1 pe ”Ghencea” pe Poli Iași, o candidată declarată la promovare.

Antrenorul dinamovist are de gând să inițieze un program spartan de pregătire înaintea confruntării cu trupa lui Daniel Oprița, fost jucător al ”câinilor” în 2007. Burcă va continua să aplice planul său de pregătire exigentă, în ciclul săptămânal.

După victoria cu 1-0 de la Chiajna, repurtată în fața bunului său prieten Ianis Zicu, Burcă nu va lăsa nicio zi liberă elevilor săi, anunță GSP. De luni, va fi câte un antrenament zilnic, iar de miercuri se intră în cantonament. Tehnicianul vrea să-i țină conectați pe jucătorii săi la miza partidei.

Citește și

Povestea lui Pazvante ”Chioru” și legătura cu Iancu Jianu