S-a rupt talismanul de iubire dintre Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov

Veste șoc în lumea mondenă: relația dintre Mădălina Ghenea și jucătorul de tenis Grigor Dimitrov s-ar fi terminat după doar șapte luni!

Deși idila dintre cei doi debutase abia în luna mai a acestui an, site-ul tennistonic.com scrie că relația deja s-ar fi încheiat.

Primul semnal că s-a sfârșit

În ultimele săptămâni, Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov au șters numeroasele fotografii de pe rețelele de socializare în care se aflau împreună, ceea ce a alimentat zvonurile conform cărora cei doi s-ar fi despărțit.

Bulgarul este recunoscut pentru numeroasele sale cuceriri, iar printre cele care i-au mai picat în plasă se numără Serena Williams, Nicole Scherzinger sau Lolita Osmanova.

Ghenea și-a închis contul de Instagram

Săptămânile trecute, Mădălina Ghenea, fosta iubită a lui Grigor Dimitrov, și-a închis contul de Instagram, la scurt timp după ce a făcut o postare de doliu.

„De câteva zile am decis să-mi închid profilul de Instagram, e vorba despre o perioadă de doliu care m-a afectat profund.

Ieri am decis să dedic o postare, un gând de suflet, familiei unui copil care, din păcate, nu a supraviețuit și pe care, în ultimele luni, l-am ajutat în toate modurile în care mi-a fost posibil, pentru a-i oferi, în micul meu mod, speranța de a depăși o boală gravă.

Nu m-am gândit niciodată că se vor crea tot felul de speculații asupra vieții mele private și nu m-am gândit niciodată că va trebui să-mi justific gestul meu privat, dictat de inimă, din cauza unor voci incontrolabile care m-au lăsat uimită. Asta doar pentru a clarifica și a pune capăt unor speculații fără sens asupra cărora prefer să trag un văl deplorabil!”, a scris Mădălina Ghenea pe Instagram.

Citește și

Cu cine atacă Edi Iordănescu victoria cu Belarus, la Budapesta