--> -->

S-au rupt: probleme uriașe pentru Dinamo

Probleme uriașe pentru dinamoviști, pe termen lung, întrucât se pare că Flavius Stoican a pierdut pe termen lung jucători importanți ai formației.

Trei fotbaliști au ieșit accidentați și mai mult ca sigur că nu vor juca săptămâna viitoare cu Sepsi și cu CFR Cluj!

Este vorba de Mirko Ivanovski, atacantul titular al echipei, care a ieșit în prima parte a meciului ce-a durat 100 de minute.

În partea secundă, au părăsit terenul accidentați, probleme musculare, Alex Răuță și Cosmin Matei, în prelungiri!

Gol de dinamoviști, vechi și actuali

Dinamo a deschis scorul în minutul 20, după o bâlbâială a ex-dinamoviștilor Dandea și Dragoș Grigore, Cosmin Matei înscriind imparabil din poziție centrală.

”Câinii” nu au putut să păstreze prea mult avantajul, fiind surprinși după doar trei minute, la un atac susținut al gazdelor: Rareș Ilie a centrat de pe stânga, Săpunaru a deviat de lângă Radu, iar Vojtus, scăpat din marcaj, a împins în plasă.

Atacantul giuleștenilor a fost pe lista roș-albilor în această iarnă, dar a ales echipa alb-vișinie.

Penalty neacordat!

În minutul 33, conform reluărilor TV, plus opiniile specialiștilor, Dinamo a avut un penalty evident! Urcat în atac, Patriche a fost busculat în fața porții adverse, de către Horațiu Moldovan, portarul giuleștenilor, dar arbitrul FIFA Istvan Kovacs a dictat fault în atac! O decizie stupefiantă, VAR este pe drum, dar va fi implementat abia din vară.

Cum o problemă nu vine niciodată singură, poate la fel de importantă ca neacordarea loviturii de la 11 metri, este accidentarea lui Mirko Ivanovski, care a acuzat dureri la gambă. Ceea ce l-ar putea scoate din calculele formației pe termen mai lung.

În prima repriză, Dinamo a fost surprinsă în apărare la câteva situații ale giuleștenilor, Săpunaru punând multe probleme ”câinilor”.

Răuță, out și el

Rapid este fără victorie cu Dinamo din 2008!

În repriza secundă, și Alex Răuță a fost înlocuit cu Jonathan Rodriguez din cauza unor probleme medicale. Căpitanul roș-albilor ar putea rata finalul sezonului regulat.

Atât meciul cu Sepsi de pe Ștefan cel Mare, cât și cel din Gruia, cu CFR Cluj.

În prelungiri, Cosmin Matei a acuzat probleme la inghinali. De văzut cât vor sta pe tușă cei trei.

 

Citește și

Chirilă despre Zelenski: ”Rolul vieții”