S-a păcălit CFR Cluj cu Pașcanu? Ce-l așteaptă pe unul dintre pilonii de bază de la naționala U21

Alexandru Pașcanu este într-un fel la naționala de tineret, acolo unde a fost și căpitan cu Finlanda, și într-un alt fel la echipa de club, la CFR Cluj. Liga 1 nu-i priește. Sau colaborarea cu Dan Petrescu.

În tot cazul, campioana a avut de suferit de pe urma hențului comis de tânărul apărător atunci când mai erau câteva de minute de joc, iar ”feroviarii” conduceau cu 1-0 la Sibiu. Petrișor Petrescu a egalat, iar echipa lui Dan Petrescu a scos doar o remiză cu Hermannstadt. La final, tehnicianul l-a criticat pe fundașul de 21 de ani, deși ”e un băiat excelent”, dar nu e pregătit de meciurile de campionat.

Jucătorul nu se simte deloc bine în Gruia. Un om esențial în angrenajul lui Mirel Rădoi la naționala de tineret, Pașcanu având 21 de selecții la această reprezentativă. Alex a strâns doar 4 apariții la CFR, iar banii, 600.000 de euro, plătiți pentru a-l aduce de la Leicester, nu se justifică deloc.

Cu el în echipă, clujenii nu au învins niciodată, au strâns trei remize și un eșec! Rămâne în Gruia pentru că este eligibil U21 și s-au plătit banii pentru el, însă nu este luat în calcul în continuare pentru a fi titular, chiar dacă Kevin Boli va lipsi până la finalul lui 2019. Pașcanu este ultima opțiune pentru postul de stoper după Boli, Burcă, Cestor, Vinicius și Mureșan.

Citește și

Nici la Dinamo n-a fost atât de contestat. Reacția e aprigă: ”Dopuri în urechi”

[post-views]
[post-views]