--> -->

S-a lămurit: va sta pe bancă la Dinamo!

Veste bună pentru dinamoviști, Dusan Uhrin, 54 de ani, nu doar că a semnat contractul cu clubul din Ștefan cel Mare, dar angajamentul său a fost și înregistrat la LPF, în urmă cu puțin timp.

Astfel, cehul va sta pe bancă mâine seară în derby-ul cu Rapid, de la Mioveni. Situația ne-a fost confirmată, și de oficialii lui Dinamo, și de cei ai LPF, chiar dacă pe unele site-uri de sport încă mai apare informația că Uhrin nu va sta pe bancă împotriva Rapidului.

Planuri mari

El și secundul său Iulian Mihăescu vor fi bancă, staff-ul tehnic fiind completat de Sebastian Moga și Dragoș Picu. Obiectivul cehului este, logic, salvarea de la retrogradarea, va fi remunerat cu câte 6.500 de euro pe lună.

De la anul, dacă totul va fi în regulă, iar ”câinii” vor continua în Liga 1, nu doar salariul lui Dusan va crește până la 8.500 de euro pe lună, dar și așteptările clubului. Din informațiile noastre, dacă scapă de ”Divizia B”, Dinamo are în plan să atace play-off-ul!

Tocmai de aceea s-au tergiversat discuțiile privind contractul antrenorului, întrucât acolo sunt stipulate câteva detalii pe acest subiect, conducerea considerând că echipa poate să atace locurile din top 6!

Există și niște clauze în contract, pe seama cărora au fost negocieri intense. Uhrin a semnat contractul, astfel că totul este în regulă.

Astăzi, a participat la conferința de presă, prima de la revenirea la București.

”De fiecare dată când sunt aici e greu”

”De fiecare dată când mă întorc la Dinamo, echipa are probleme. Încerc de fiecare dată să salvez Dinamo. De fiecare dată când am fost aici a fost greu și au fost probleme, situații dificile. Vin într-un alt moment dificil și încerc să dau tot ce e mai bun de fiecare dată, tot ce pot, ce ține de mine.

Sunt aici de miercuri, sunt jucători noi, care au rămas de data trecută de la ultimul mandat. O să fac tot ca să salvez Dinamo, să știe suporterii acest lucru. Țin minte data trecută, eram aproape retrogradati, apoi am ajuns pe loc de baraj și am salvat echipa într-un final.

Să ajungem la baraj, am văzut că Mediaș are probleme, nu trebuie să ne uităm la alte echipe, trebuie să ne salvăm de la retrogradare în primul rând. Dacă vom ajunge la baraj, va fi dificil, vom juca împotriva unor echipe bune din liga a doua.

Trebuie să pregătesc echipa, avem multe accidentări în cadrul lotului. La primul meci în care am fost prezent anul trecut, am făcut un egal, am pierdut două, am nevoie de timp, dar nu am parte de timp, trebuie să scot maxim din ce am la dispoziție”, a comentat cehul.

Citește și

Și România este vizată. Rusia: ”Avertizăm”