S-a lămurit situația cu Florin Andone și Dinamo

Conducerea lui Dinamo a încercat să dea marea lovitură şi să-l aducă pe Florin Andone.

Fotbalistul care tocmai ce și-a anunțat plecarea de la Eldense deja și-a găsit o nouă echipă.

La ce echipă ar putea ajunge Florin Andone

Recent, s-a tot vehiculat că Florin Andone ar fi dorit de Cordoba. Atacantul român a anunțat că echipa de pe „El Arcangel” e prima sa opțiune în această vară, însă a pus o condiție uluitoare pentru a semna: Cordoba trebuie să promoveze în Segunda Division.

Gruparea alb-verde „s-a conformat” și a învins-o pe Barcelona B, scor 3-2 la general, reușind să promoveze în liga a doua a Spaniei.

Astfel, Andone mai are de făcut un singur lucru: să aștepte un semn din partea conducerii pentru a semna contractul.

Florin Andone vrea să revină la Cordoba: „Mi-ar plăcea să mă întorc”

Florin Andone, fostul atacant de la Brighton, spunea că i-ar plăcea să revină la Cordoba, echipa la care a jucat în perioada 2014-2016.

„Nu am vrut să plec din Spania, am fost plecat mulți ani și am vrut să joc la nivel profesionist în Spania. Chiar și așa, am primit o ofertă de la Cordoba și am vorbit cu Juanito și Ivan Ania (n.r. oficiali de la Cordoba), care m-au sunat. Chiar și fizioterapeuții mi-au scris pentru a mă convinge să mă întorc.

Am refuzat, era un contract cu mult mai mare decât ceea ce am câștigat la Eldense și erau și patru ani. Și am spus nu. La Eldense am semnat pe un an, pentru a risca să joc în Segunda.

Pot să vă asigur că dacă Cordoba va promova, va fi prima mea opțiune. Atâta timp cât clubul mă vrea, evident. Dacă clubul, conducerea sportivă și antrenorul mă vor, nu există nicio îndoială din partea mea. De fapt, aștept ca și cum nu ar exista ziua de mâine să promoveze.

Mi-ar plăcea să mă întorc la Cordoba și cred că acesta este anul în care ne-am putea reîntâlni. Dar nu depinde de mine, apoi sunt multe lucruri de discutat, pentru că nu este atât de ușor.

Dar dacă Cordoba este promovată și mă vrea, din partea mea, nu va fi nicio problemă. E prima opțiune, înainte de absolut orice”, a spus Florin Andone, citat de presa spaniolă.

Citește și

Moldova și Ucraina încep negocierile pentru aderarea la Uniunea Europeană