--> -->

S-a întors la Dinamo, dar nu vrea să rămână: ”Doar antrenament”

David Tone, 18 ani, este un caz ciudat. A plecat de la Dinamo, a spus că preferă să se lase de fotbal, a revenit în această iarnă la echipa de Ștefan cel Mare, solicitând să se antreneze cu echipa. Doar că nu vrea să continue în alb-roșu!

”Îi stimez mult, dar problemele nu sunt de ieri, de azi”

”Eu m-am întors din America și am avut o lună în care m-am gândit ce vreau să fac. Am apelat la Dinamo, clubul este obligat să mă primească la antrenament până la vară, când îmi expiră contractul. Am fost la birou și am vorbit cu Vlad Iacob.

El mi-a zis să mă întorc la echipă, dar să vorbesc și cu antrenor Ovidiu Burcă, să vadă dacă m-am schimbat. Am fost de acord să mă antrenez.

M-au chemat, însă, recent la antrenament. I-am spus domnului antrenor direct că îl stimez foarte mult. Și pe dânsul, și pe domnul Iacob, sunt niște persoane extraordinare. Îmi pare rău că-l pierd pe Ovidiu Burcă ca antrenor.

Nu e vorba nici de probleme financiare sau de probleme cu alți jucători. Totuși, nu-mi doresc să mă duc acolo, nu vreau să mai joc pentru Dinamo, problemele mele nu sunt de ieri, de azi.”, a explicat David Tone pentru Playsport.

Nu vrea proces

”Nu m-au lăsat să plec nici împrumut. Ar fi creat un precedent. Impresarul meu ar fi vrut să dea în judecată clubul, dar i-am zis că nu are rost. Acum mă duc și mă antrenez cu juniorii până la vară, la Liga de Tineret, la domnul Augustin.

Nu cred că se pune problema să fiu chemat la seniori, dacă e nevoie, după conversația pe care am avut-o. Mi-am spus punctul de vedere foarte clar, iar domnul Burcă părea nemulțumit. Dacă joc fotbal fără drag, degeaba joc. Am ceva discuții de afară, pe parte de bursă sportivă, din SUA, dar din vară”, a mai spus fundasul central.

Citește și

Incendiu la un spital privat din România! Ultima oră