S-a fixat Adunarea Generală a Acționarilor: două semne de întrebare și un plan ascuns al lui Cortacero

Clubul din Ștefan cel Mare a anunțat astăzi, oficil, ceea ce vă anunțam de săptămâna trecută, a fost convocată Adunarea Generală a Acționarilor.

Dacă banii promiși pentru restanțele salariale și ale clubului nu i-a trimis, președintele Consiliului de Administrație Pablo Cortacero a convocat Adunarea Generală a Acționarilor Dinamo 1948 SA, ședința fiind programată pe 21 decembrie 2020, la ora 11:00, la sediul social al societății.

Pe ordine de zi: ”Majorarea capitalului social cu suma de 5.000.000 euro prin emiterea de noi acțiuni reprezintă cel mai important subiect pe ordinea de zi a Adunării Generale a Acționarilor, în care va fi stabilit și bugetul de venituri și cheltuieli pentru sezonul competițional 2020-2021, se arată într-o convocare trimisă către toți acționarii Dinamo 1948 SA. De asemenea, tot pe 21 decembrie, va fi modificată structura Consiliului de Administrație prin suplimentarea numărului de administratori de la 5 la 7.

Consiliul de Administrație al clubului este format din Pablo Cortacero (președinte), Cornel Dinu, Cornel Țălnar, Constantin Eftimescu și Cristian Hîldan”. Două semne mari de întrebare:

– De ce abia în preajma Crăciunului se discută stabilirea și aprobarea bugetului pe sezonul în curs.

– De ce se suplimentează numărul administratorilor.

Referitor la ultimul detaliu, surse de încredere din club spun că se urmărește eliminarea unui membru din CA, care oricum nu este de parte lui Cortacero, pentru ca spaniolul să-și impună în schimb trei oameni de-ai săi! Iar când se iau decizii, chiar dacă ar fi egalitate la vot, decisiv va fi cel al președintelui Consiliului de Administrație!

Citește și

Marcel Ciolacu va demisiona din funcția de deputat. Președintele Camerei Deputaților a explicat de ce