S-a despărțit de Sepsi și are drum liber spre Dinamo: ”Mulțumim” în două limbi

Numit în vară pe banca formației covăsnene, Liviu Ciobotariu, 52 de ani, și-a reziliat azi contractul cu Sepsi.

Anunțul oficial

„Conducerea clubului Sepsi OSK a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relațiilor contractuale cu antrenorul principal Liviu Ciobotariu.

Totodată, clubul nostru a încetat, de comun acord, raporturile contractuale și cu antrenorii secunzi Cătălin Munteanu și Adrian Iordache.

Pe această cale dorim să le mulțumim pentru întreaga activitate desfășurată sub culorile clubului nostru și le urăm mult succes în continuare!”, a fost comunicatul postat azi de Sepsi.

Liviu Ciobotariu (52 de ani) a fost numit antrenorul lui Sepsi în luna iunie a acestui an. La primul meci oficial pe banca covăsnenilor, Ciobotariu a reușit să câștige Supercupa României, după ce a învins campioana en-titre, Farul, cu scorul de 1-0.

După un început bun și prestații lăudabile în preliminariile Conference League, Sepsi a avut o pasă neagră în campionat. Acum, Sepsi e pe 10, cu 20 de puncte, la 5 de locurile de play-off.

Cine vine la Sepsi?

Conform declarației lui Attila Hadnagy, directorul sportiv de la Sepsi, ardelenii ar urma să angajeze un antrenor străin. El va fi pe bancă luni seară, când este meciul dintre Sepsi și Dinamo.

„Avem o variantă, este vorba despre un antrenor străin. Nu vreau sa dau numele pentru că nu e 100% rezolvat. Dacă e gata, joi vine în România si semnează”, a spus Attila Hadnagy pentru Gazeta Sporturilor.

În schimb, Ciobi este pe lista acționarilor dinamoviști, ar urma să aibă o discuție cu Andrei Nicolescu și Eugen Voicu. Cât mai curând posibil, fiindcă acționarii vor să numească antrenor până mâine.

Citește și

Ce spune Predoiu despre fotografia în care Cherecheş apare cu răni pe faţă: ”S-o fi lovit în fugă”