--> -->

S-a despărțit de Dinamo înaintea derby-ului cu Rapid: „Asta am vrut”

Mijlocașul Geani Crețu (23 de ani) a plecat de la Dinamo, clubul a anunțat despărțirea în cursul zilei de azi. Este a 14-a despărțire din acest mercato, jucători cedați definitiv sau sub formă de împrumut.

Echipa dinamovistă va juca vineri seară, de la ora 21:30, în Giulești, contra Rapidului.

Mesajul clubului

„Mulțumim, Geani Crețu! Jucătorul în vârstă de 23 ani și-a încheiat, oficial, raporturile contractuale prin reziliere amiabilă cu Dinamo București. Geani a debutat la Dinamo în sezonul 2018/19 și a crescut în sânul clubului din Ștefan cel Mare.

Clubul îi mulțumește pentru devotamentul pentru culorile alb-roșii și îi urează mult succes în carieră!”, au comunicat oficial roș-albii.

Geani Crețu se întorsese în această vară la Dinamo după ce sezonul precedent a evoluat sub formă de împrumut la FC Argeș.

Două meciuri în acest sezon

În sezonul actual de Superliga, Crețu a bifat numai 11 minute la Dinamo, în remiza de runda trecută, 1-1 cu Petrolul pe „Arcul de Triumf”. Marți a fost integralist în play-off-ul Cupei României, 2-1 cu Metaloglobus, având o prestație care l-a dezamăgit pe antrenorul Ovidiu Burcă.

47 de meciuri și un gol are Geani Crețu pentru Dinamo.

„A fost o despărțire amiabilă, voiam să merg undeva să joc. Vorbisem de mai multă vreme să rezolvăm cumva situația mea. Am crescut la Dinamo și urez noroc ”câinilor”, sănătate și numai bine, mai departe. O să văd zilele viitoare cu cine voi semna”, ne-a declarat fotbalistul care poate juca fundaș dreapta, mijlocaș dreapta și central, dar și fundaș stânga.

Citește și

Marcel Ciolacu: se prelungește termenul de valabilitate pentru polițele Euroins. Schimbă legea după tragedia de la Crevedia