S-a decis viitorul lui Straton!

Gigi Becali i-a decis viitorul lui Cătălin Straton! Portarul de 31 de ani a fost, practic, silit să plece toamna trecută de la Dinamo, după ce Pablo Cortacero și Cosmin Contra nu s-au mai bazat pe portarul titular al ”câinilor”, aducându-i pe Tomas Mejias și pe Rene Roman.

Chiar dacă românul avea de departe cel mai mic salariu din lot. FCSB avea nevoie urgent de un portar, în condițiile în care avea de jucat și în cupele europene. Cătălin Straton a fost transferat într-un moment delicat, în startul sezonului, când titularul Andrei Vlad era infectat cu noul coronavirus, iar echipa juca în preliminariile Europa League.

Straton a semnat contractul cu FCSB pe un an, până în vara acestui an, și a fost titular în trei partide: cu FC Argeș și Poli Iași, în campionat, dar și cu Slovan Liberec în Europa League. După aceea, fostul portar al dinamoviștilor a fost rezerva lui Andrei Vlad.

Totuși, chiar dacă a jucat foarte puțin, iar Andrei Vlad e titular, mai existând și alte variante de schimb, Cătălin Straton are toate șansele să rămână și din vară la FCSB.

Gigi Becali i-a propus un nou contract până în luna iunie a anului 2023. Cele două părți au negociat deja și vor discuta din nou după duelul de la Botoșani. Astfel, în câteva zile se vor pune la punct ultimele detalii, potrivit Fanatik.

Citește și

Clotilde Armand a dat-o în judecată pe Oana Lovin! Sumă impresionantă cerută drept despăgubire