--> -->

S-a decis situația lui Rici Grigore: din nou în Liga 1

Fundașul central Ricardo Grigore (23 de ani) este jucătorul lui Dinamo, doar că roș-albii nu-l pot legitima din nou fiindcă gruparea are interdicție la transferuri.

Ricardo Grigore va juca la Petrolul

Din postura de jucător liber de contract, Ricardo Grigore va juca la Petrolul Ploiești, afacerea va fi oficializată mâine.

”Da, merg la Petrolul. Vreau să ajut echipa să își îndeplinească obiectivul. Este o echipă frumoasă, de tradiție, cu suporteri pasionali. Doamne ajută să fie bine!”, a spus Ricardo Grigore pentru GSP.

Rici a fost împrumutat vara trecută pe un sezon la FCU Craiova însă Adrian Mititelu nu a fost convins de prestațiile lui, așa că l-a pus pe liber, mai ales că trebuia să achite 25.000 de euro roș-albilor.

La mâna lui Dinamo

Ricardo mai are contract cu Dinamo până în vara lui 2024, dar nu se poate întoarce la ”câini”. El ar trebui să fie legitimat din nou, dar Dinamo are interdicție la transferuri din cauza restanțelor.

Astfel, el a semnat până în vară cu Petrolul, iar dacă formația din Ploiești îl vrea definitiv va trebui să achite 25.000 de euro.

Citește și

Proiect important pentru turismul românesc