--> -->

”Rușine să vă fie”, noul imn al tricolorilor

România a suferit una dintre cele mai rușinoase înfrângeri din istoria recentă, 0-3 contra Muntenegrului, chiar pe arena din Giulești. ”Tricolorii” sunt ultimii în grupa de Liga Națiunilor.

Victoria cu Finlanda a readus iar în Giulești dorul de națională, dar și de revanșă cu Muntenegru, care ne bătuse rău la Podgorica.

Iordănescu a mutat masiv, 5 noutăți față de partida precedentă, cu nordicii. Stâlpii Niță și Chiriceș au fost a 4-a oară în echipa de start. A apărut și un debutant, atacantul Marius Ștefănescu. Ei au intrat cu 8 titulari de la meciul tur.

Prea penibili

Am început tare, cu fundașii la centru, cu șarje pe ambele flancuri, dar iar precipitat, fără mari ocazii. Apărarea lor, condusă de Vujacici, a absorbit presiunea, iar după un sfert de oră au început să iasă și ei la joc.

Se simte ambiția, dar și aceeași lipsă de idei, de tupeu, acolo unde contează, în treimea adversă. Maxim vrea prea multe și nu-i iese mai nimic. La fel și Mihăilă. Pușcaș nu e în joc. Iar ei, pe contre, capătă tot mai mult curaj Chiricheș îl blochează pe Vesovici. Apoi la cornerul lui Jankovici, mingea plutește ca o veste rea prin fața porții noastre. Galeria Rapidului cântă continuu, dar jocul tot nu se leagă.

Și la al doilea corner nu mai scăpăm. Mugosa l-a devansat pe Chiricheș, după o execuție a aceluiași Jankovici și începea să miroasă iar a Podgorica. Am avut replică, însă Mijatovici a deturnat șutul lui Răzvan Marin în bară, iar debutantul Ștefănescu a reluat cu capul, din 5 metri, chiar în portarul lor.

România, la coada grupei de Liga Națiunilor

La adăpostul golului, muntenegrenii ies de la vestiar deciși să ne doboare iar. Se simte aproape la fiecare duel că sunt mai stăpâni pe ei, mai fotbaliști. Noi tot cu hei-rup, parcă fiecare pasă e o ușurare personală. La adăpostul golului, muntenegrenii ies de la vestiar deciși să ne doboare iar. Se simte aproape la fiecare duel că sunt mai stăpâni pe ei, mai fotbaliști. Noi tot cu hei-rup, parcă fiecare pasă e o ușurare personală.

La adăpostul golului, muntenegrenii ies de la vestiar deciși să ne doboare iar. Se simte aproape la fiecare duel că sunt mai stăpâni pe ei, mai fotbaliști. Noi tot cu hei-rup, parcă fiecare pasă e o ușurare personală.

”Plecați cu toții, mai bine plecați cu toții!”, strigă stadionul. Nu mai e un meci, e doar o răfuială a fanilor cu echipa, cu selecționerul, cu Burleanu, cu FRF. Nu doar fanii au strigat „Rușine, rușine să vă fie”, ci și comentatorii postului Prima TV, Emil Grădinescu și Costi Mocanu.

Citește și

Gigi Becali a găsit soluția în scandalul bisericii din Constanța: ”Fac alta, adevărată, frumoasă”