--> -->

Ruby și Dorian Popa au primit facturi mari la curent: ”Șocuri”

Deunăzi, Dana Budeanu a avut o reacție dură la un post TV, la România TV, vizavi de o factură colosală la curent primită de părinții săi.

Mai exact, tatăl său a plătit în total 6.500 de lei pentru două facturi estivale, iar creatoarea de modă a depus o reclamație la ANPC și a făcut iureș la TV.

”N-au aer condiționat”

Și alți oameni din România s-au trezit cu facturi uriașe la energie electrică, prin care se numără și mai multe vedete de la noi.

”Am găsit o factură de 31 de milioane și alta de 34 de milioane, în mijlocul verii. Noi plătim iahturi, vile, vacanțe, școli în străinătate, pentru niște șmecheri în energie. Părinții mei nu au aer condiționat.

Locuiesc într-o casă pentru care au plătit până acum între 400 și 600 de lei. Și brusc s-au trezit cu aceste facturi. Am depus reclamație la ANPC, am sunat la Enel”, a reacționat Dana Budeanu.

”Cam așa șocuri am eu mereu”

Ruby și Dorian Popa au rămas uimiți când au văzut ce sumă trebuie să plătească pentru consumul de curent.

”Vreo 15 milioane (n.r lei vechi) cred, am văzut zilele trecute. Cam așa șocuri am eu mereu. Că noi uităm să plătim câte o lună, două, trei și se adună”, a dezvăluit Ruby.

Dorian Popa a împărtășit cu fanii săi suma de plată pe care urmează să o plătească furnizorilor de energie electrică, mai exact 8.520,79 lei.

Citește și

Virgil Popescu: ”Cred că nu va creşte peste 9 lei/litru”