--> -->

Rotariu a explicat de ce a semnat cu FCSB: ”Campion”

Dorin Rotariu (28 de ani), ultima achiziție a vicecampioanei FCSB, a oferit primul interviu de la înregimentarea în formația roș-albastră.

Ex-dinamovistul a vorbit despre situația sa fizică și obiectivele pe care și le-a setat la clubul care i-a întins o mână de ajutor într-un moment delicat al carierei.

El s-a antrenat o bună perioadă de timp cu cei de la ASU Poli Timișoara, nu a dorit să revină în Ștefan cel Mare, Andrei Nicolescu s-a interesat la Iosif Rotariu, unchiul actualului fotbalist, dacă există vreo șansă ca Dorin să îmbrace tricoul alb-roșu.

Prima reacție: ”Sunt gata!”

Nici măcar nu a mai primit răspuns, iar la câteva săptămâni de la aceste contacte, Dorin Rotariu s-a întors în Liga 1, dar la rivala lui Dinamo, FCSB. El era liber după despărțirea de Ludogorets Razgrad.

„Am fost primit foarte bine. Sper să câștigăm următorul meci (n.r. – cu FC Voluntari, duminică), asta este prioritatea, și sper să facem și o partidă bună, pe lângă obținerea celor trei puncte.

Mă simt bine, am avut o săptămână bună, în care m-am pregătit, sunt gata. La ce nivel sunt? O să văd la meci (n.r. – râde). Eu sunt 100% și mă pregătesc pentru a fi la capacitate maximă la meci. (…) M-am pregătit la Timișoara cu ASU Poli și sunt la un nivel bun, zic eu”, a declarat Rotariu.

Dorin Rotariu: „Îmi doresc să fiu campion și să revin la echipa națională”

Rotariu a transmis de ce s-a întors în România, dar la FCSB, nu la Dinamo:

„Lumea să se aștepte să ajut echipa, sper să fac acest lucru cât mai bine. Mesajul meu pentru suporteri? O să dau totul și o să ajut echipa să câștige.

(…) Fotbalul românesc mi-a lăsat o impresie bună. Îmi doresc să fiu campion în România, de asta am și venit, și să revin la echipa națională”, a afirmat Roti, în interviul acordat platformei FCSB TV.

„Nu este pentru prima oară, nu e un lucru nou că am primit ofertă de la Steaua. Pot să zic că în fiecare perioadă de transferuri au fost conversații, propuneri. Am considerat că acum este cel mai bun moment, fiindcă îmi doresc să fiu la echipa națională și să fiu campion”, a mai reacționat fotbalistul.

Citește și

Aeroporturile din Franța ”asediate” de alerte cu bombă! Armata americană atacată în Irak