Ronaldo Deaconu: „Eu, la Dinamo? Sunt fanul lor, dar cred că i-aș încurca”

Ronaldo Deaconu (26 de ani) s-a antrenat și astăzi, în ultima zi a anului, și a vorbit despre o posibilă mutare la Dinamo. El mai are contract 6 luni cu polonezii de la Korona Kielce, până pe 30 iunie 2024.

Din iulie 2022 la Korona Kielce, Ronaldo Deaconu, mijlocaș ofensiv de picior stâng, a adunat 6 goluri și 8 pase decisive în 48 de partide pentru polonezi.

În ultimele luni, el și-a pierdut rolul de titular, ceea ce îl face să se gândească la un transfer în ianuarie, în fereastra de transferuri care stă să se deschidă.

S-a antrenat de unul singur

Astăzi, în ultima zi a anului, Deaconu s-a antrenat pe stadionul din Domnești, Ilfov, unde a stat de vorbă cu GSP.ro despre planurile lui din viitorul apropiat.

„Vreau să închei anul făcând ce-mi place cel mai mult, ce-mi aduce bucurie, adică să fiu pe teren. Am și program de pregătire fizică de la Korona pe care-l urmez și îl transmit prin ceas, vreau să fiu cu motoarele turate”, a transmis mijlocașul ofensiv.

Referitor la situația de la Korona, el a spus:

„Nu știu ce urmează, am avut o perioadă bună acolo, am o relație foarte bună cu directorul, Pawel Golanski, cu președintele, vreau să le urez «la mulți ani» antrenorului și staff-ului tehnic.

Mă voi întoarce în ianuarie la echipă și ne vom așeza la masă pentru a vedea ce este cel mai bine de făcut. Astăzi am intrat oficial în ultimele 6 luni de contract”.

”Este și ciudat, Dinamo vrea să ia doi fcsbiști”

O posibilă destinație pentru Deaconu este Dinamo, el fiind fanul „câinilor roșii”, însă Ronaldo consideră că mutarea este greu de înfăptuit, în condițiile în care dinamoviștii țintesc alți doi mijlocași de picior stâng, pe Dorin Rotariu și Damjan Djokovic.

„Dinamo este și va rămâne în sufletul meu, sunt suporterul lor. Chiar dacă unii oameni din fotbal îmi spun că nu este bine să declar asta, sunt asumat, sunt conștient că este posibil să-mi închidă uși la unele cluburi din România.

Nu știu ce să zic despre transfer, Dinamo negociază deja cu doi mijlocași ofensivi de picior stâng. Nu am mai văzut la nicio echipă să fie 3 astfel de jucători, cred că i-aș încurca.

Sunt doi jucători foarte buni, Djokovic și Rotariu, ca suporter m-aș bucura dacă ar veni, dar este și ciudat, pentru că Dinamo vrea să ia doi fcsbiști care să o ajute să se salveze de la retrogradare”, a spus Deaconu pentru sursa citată.

Citește și

Olivia Steer a luat o decizie radicală: se retrage total din viața publică