Ronaldo Deaconu a ales! Farul… Nu Dinamo

Ronaldo Deaconu, 26 de ani, a semnat astăzi cu Farul Constanța! A ales oferta lui Gheorghe Hagi. A refuzat Dinamo!

Anunț oficial

Mijlocașul a semnat cu echipa campioană după ce s-a aflat și pe lista de achiziții a lui Dinamo.

Constănțenii și-au asigurat serviciile fotbalistului care a evoluat în ultimul an și jumătate pentru polonezii de la Korona Kielce.

„Bun venit, Ronaldo ! Ronaldo Deaconu este noul jucător al echipei noastre până în vara anului 2026. În 153 de partide disputate în România a marcat 19 goluri și a oferit 33 de pase decisive ! Mult succes în alb-albastru, Ronaldo!”, a fost anunțul făcut de dobrogeni pe contul lor de pe o rețea de socializare.

Și-a declarat dragostea pentru Dinamo: „Poate îmi voi închide uși”

Dinamo a pistonat în ultimele săptămâni pentru transferul lui Ronaldo Deaconu, iar jucătorul le-a oferit speranțe „câinilor”. A făcut declarații explicite despre sentimentele pe care le are față de roș-albi.

„Dinamo este și va rămâne în sufletul meu, sunt suporterul lor. Chiar dacă unii oameni din fotbal îmi spun că nu este bine să declar asta, sunt asumat, sunt conștient că este posibil să-mi închidă uși la unele cluburi din România.

Nu știu ce să zic despre transfer, Dinamo negociază deja cu doi mijlocași ofensivi de picior stâng. Nu am mai văzut la nicio echipă să fie 3 astfel de jucători, cred că i-aș încurca.
Sunt doi jucători foarte buni, Djokovic și Rotariu, ca suporter m-aș bucura dacă ar veni, dar este și ciudat, pentru că Dinamo vrea să ia doi fcsbiști care să o ajute să se salveze de la retrogradare”, a declarat Deaconu într-un interviu pentru GSP, la finalul lui 2023.

Citește și

Andreea Bălan, marcaj strâns la iubitul său: ”Nu credeam”