Românul care-și ajută semenii fiind consultant educațional în Anglia

Cristian Dragoș Galis a ales să părăsească țara natală și Bucureștiul pentru a-și crea un viitor mai bun în Marea Britanie. Acum vrea să ajute și alți români să facă acest pas, dar prin a se înscrie la cursuri finanțate de englezi.

”Rolul meu este să ajut persoanele dornice să se înscrie la cursurile finanțate de guvernul britanic la Elizabeth School of London. Elizabeth School of London are puncte de lucru în Londra, Birmingham și Manchester. În prezent, s-au înscris peste 25.000 de studenți și vreau să ajut cât mai mulți români să facă acest pas.

Cei care-și doresc să obțină o diplomă în UK și să progreseze în carieră se pot înscrie gratuit și eu îi pot ajuta cu pregătirea documentelor necesare pentru universitatea dorită, aprobarea fondurilor de până la 15.000 de lire sterline pe an de la guvernul britanic, cursuri de pregătire înainte de admitere, dar și cu orice alte probleme sau întrebări legate de acest lucru.

Se poate studia full time sau part time, 2 zile pe săptămână (în timpul săptămânii sau în weekend). De asemenea, nu este nevoie de o diplomă de bacalaureat ca românii să se poată înscrie. Se pot studia cursuri de Business Management, Criminology, Nursing, Law, Finance and Accounting, Health and Social Care, Fashion, Design, History, Travel and Tourism, Hospitality și multe altele.

Universitățile se află în Londra, Manchester, Birmingham și Leeds.

Mă puteți găsi la numărul de telefon +447841275956, la adresa de email cristian.d@elizabethschool.com sau pe facebook: https://www.facebook.com/cristiandragosgalis”, ne-a dezvăluit Cristian Dragoș Galis, românul care vrea să-și ajute semenii să studieze în UK.

Citește și:

Andreea Marin s-a îmbolnăvit deși era vaccinată: ”S-a transmis foarte ușor”