ROMÂNIA FRUMOASĂ Un parc plin de veselie

Prinși între orele de la școala online și teme, copiii ar trebui să aibă mai multe momente de răsfăț. Cum zăpadă nu prea este, un loc potrivit ar fi un parc de aventuri, unde să-și consume energia. Edenland Park, din Balotești, pare alegerea ideală.

Ce este atât de special acolo? Ei bine, atât cei mici, cât și cei mari au parte de activități diverse, care să le ofere amintiri de neuitat. Copiii vor fi superîncântați de traseele prin copaci. Sunt nu mai puțin de 14 astfel de trasee, care au și un sistem de siguranță unic în România, tocmai pentru a-i liniști pe părinți. Cel mai ușor traseu este Pici, iar cel mai dificil a fost denumit Tarzan.

Tot la înălțime sunt și unele dintre atracțiile principale ale Edenland, și anume căsuțele din copaci. Aici se poate sta atât ziua, cât și noaptea, pentru a vă bucura de liniște și chiar de o seară romantică în 2. Toate căsuțele sunt construite în jurul trunchiului copacilor, iar 4 dintre acestea sunt la 2 metri deasupra solului.

Din copaci, să revenim cu picioarele pe pământ. Edenland are și cea mai mare suprafață din România pentru paintball, și anume 4000 de metri pătrați. Grupurile trebuie să aibă mininum 6 persoane, iar vârsta minimă este de 10 ani. Arena de Paintball are și instalație de nocturnă.

Cei care iubesc caii au parte și o zonă de echitație la Edenland Park. Centrul Eden Ranch are un manej exterior de 4200 de metri pătrați și un teren de nisip de cuarț. Totodată, a fost construit și un manej acoperit și iluminat, pe o suprafață de 800 de metri pătrați.

Pentru că o cale sigură spre inima copiilor este un animal, Edenland are și o zonă de Zooland. Este un loc de plimbare, în care veți vedea căprioare, lame, struți, cămile, păuni și alte animale, pe care copiii abia așteaptă să le vadă.
Ca o informație adițională, din centrul Bucureștiului până la Edenland Park sunt 28 de kilometri.

Citește și

Aprobarea Ministerului Muncii: câți muncitori străini din afara UE vor veni să lucreze în România

No Comments Yet

Comments are closed