Wave Resort

ROMÂNIA FRUMOASĂ Tură minunată pentru a descoperi Apusenii

Românii ies din amorțirea venită în urma pandemiei de Covid-19. Natura ne cheamă, iar noi nu ar trebui s-o refuzăm. Poate la asta s-au gândit și cei de la “Tabere și Circuite de Alergare, Schi si MTB”, care au făcut un calendar care conține mai multe evenimente: Din Delta la Mare, Transalpina și Oltenia de sub munte, Apuseni, Colinele Transilvaniei, Munții Brașovului și Nordul Moldovei pe bicicletă.

Următoarea oprire este în Apuseni. “Circuit: Munții Apuseni pe bicicletă” va avea loc între 10 și 13 iunie, iar programul este următorul:

Nivel dificultate:
Tura Eco (aproximativ 20-40 km cu 500 m diferență de nivel pozitivă/ zi)
Tura Clasică (aproximativ 30-50 km cu 800 m diferență de nivel pozitivă/zi)
Tura Sport/ Electrică (aproximativ 50-60 km cu 1000 m diferență de nivel/zi).

Ce mai spun organizatorii? “Într-o societate din ce în ce mai sedentară venim cu o alternativă, pentru ieșirea din stresul cotidian și pentru obținerea unei condiții fizice de invidiat.
Vor fi 4 zile de pedalat, cu multe obiective de vizitat si multe zone de parcurs, oameni si tradiții de descoperit. În plus la fel ca și la celelalte evenimente organizate de noi, atmosfera va fi una de prietenie în care nu va lipsi distracția.

Circuitul se adresează persoanelor active, care îndrăgesc sportul, natura și tradițiile. Se va merge într-un ritm relaxant și ne vom împărți în echipe, astfel încât să ne bucurăm de peisaje, de obiective și de activitate. Circuitul face parte din proiectul ”Descoperă România pe bicicletă și Carpații pe picioare”. Motto-ul nostru este #fii_in_siguranta. Siguranța pentru noi este pe primul plan, atât din punct de vedere epidemiologic, cât și din punct de vedere al siguranței pe munte”, scrie pe pagina de Facebook a acestui eveniment.

Prin ce locuri va trece această caravană? Plecarea se face din Roșia Montană și va ajunge în Roșia Poieni, Geamăna, Gârda de Sus, Albac, Sohodol, Scărișoara, Platoul Carstic Padiș, Groapa Ruginoasa, Arieșeni, fiecare locație având elementele sale spectaculoase.

Taxa de înscriere este de 1.550 de lei și include:

✓ 3 nopti cazare în pensiuni agroturistice diferite, camere duble sau triple (la cerere și cu costuri suplimentare în cameră single)
✓ mic dejun și cină
✓ picnic în timpul zilei
✓ transferul bagajelor de la o cazare la alta
✓ ghidaj pe tot parcursul traseului – minim 2 ghizi la 10 persoane
✓ pachet fotografii și filmare oficială
✓ asistență tehnică pe toată perioada
✓ o ședință de masaj sportiv
✓ Suc de mere Livezile Dobrinoiu

Citește și

Marian Drăgulescu, chestionat între Steaua și Dinamo: ”Din cauza ei am plecat”