ROMÂNIA FRUMOASĂ. Pe ce loc este Transilvania în TOP FORBES destinații 2019

Avem o țară extrem de frumoasă, chiar dacă mulți preferăm să petrecem vacanțele în afara granițelor. Asta o recunosc și străinii. Transilvania tocmai a fost inclusă în Topul Forbes a celor mai ieftine destinații de vacanță din 2019. Zona din România se află pe locul 18 în top și este numită „o destinație de vis”.

„Țara miturilor și care are unii dintre cei mai ospitalieri localnici din lume. Transilvania este o destinație de vis a călătorilor bugetari. Munții Carpați uimitori oferă fundalul perfect pentru una dintre regiunile adesea trecute cu vederea din Europa. Transilvania a fost la prima călătorie „un șoc cultural”. Nu eram pregătită pentru turmele de oi și de castelele frumos conservate, iar ospitalitatea poporului m-a surprins. Legendele au permis Transilvaniei să dezvolte o cultură unică și autentică.

Oaspeții pot experimenta rădăcinile României fără comercializarea în masă și prețurile ridicate pe care le vedem în destinațiile europene mai populate. De la diferitele tipuri de mâncăruri, precum: ciorba, micii și pălinca, până la ski în Susai, veți avea o gamă largă de activități care să vă ajute să vă distrați. Țara este o destinație anuală pentru mine, iar unul dintre motivele pentru care o aleg ar putea fi doar mâncarea”, scriu cei de la Forbes.

[post-views]
[post-views]