ROMÂNIA FRUMOASĂ Pam Beach Olimp vine cu oferte Early Booking pentru sezonul estival

Chiar dacă afară nu e chiar vremea prietenoasă, toți începem să ne gândim la vacanța de vară, pe care vrem să o petrecem cât mai frumos. Și pentru cei care iubesc marea și nu vor să mai plece în acest an din țară, noi vă recomandăm un hotel din Olimp unde vă veți putea petrece concediul fără teama că vă veți putea infecta cu noul coronavirus, dar unde distracția este la ea acasă.

Este vorba despre Pam Beach Olimp, care se va deschide pe 1 iunie, de Ziua Copilului, cu multe surprize plăcute pentru turiști, printre care renovarea camerelor, dar și amplasarea unui loc de joacă pentru copii. Copii până în 12 ani care nu au nevoie de pat suplimentar se pot caza gratuit și primesc și un meniu gratuit Kids Fun pe sezon. În acest moment există oferte Early Booking avantajoase dacă rezervați direct la hotel, pe site-ul www.hotelpambeach.ro sau la numărul de telefon 0753146331.

De ce la Pam Beach Olimp? Pentru că are una dintre cele mai spectaculoase priveliști la Marea Neagră din cele 186 camere duble, 12 apartamente și 12 camere triple cu vedere la mare, are piscină exterioară în fața hotelului, ziua vă puteți bucura de liniște, distanțare socială, o plajă cochetă și niciodată foarte aglomerată la care ajungi după ce cobori câteva scări, iar în fiecare seara te vei bucura de voie bună și muzică live la terasa hotelului care are o panoramă extraordinară la Marea Neagră sau în restaurant, în funcție de restricțiile care vor fi impuse de autorități anti-coronavirus. Un alt plus al hotelului este restaurantul unde se mănâncă ca la mama acasă, dar la prețuri decente pentru litoralul românesc. Există de asemenea oferte pentru team-buildinguri sau evenimente coorporate, hotelul având și o sală de conferință de 60 de locuri.

vedere plajă de sus

Plaja din apropierea hotelului
Plaja din apropierea hotelului
Piscina este deschisă până noaptea târziu
vedere din cameră

În perioada 1 iunie-25 iunie, există următoarea ofertă, cu plata până la data de 30 aprilie.
-cameră dublă – 187 de lei/noapte
-camera triplă – 234 de lei/noapte
-apartament – 281 de lei/noapte

FACILITĂȚI:
*Piscina exterioara(cu șezlonguri și umbreluțe) – acces gratuit; ?
*Camere cu vedere la mare;
*Terasă cu program artistic; ?
*Acces facil pe plaja; ?️
*Parcare gratuită păzită; ?️
*Animalele de companie sunt acceptate; ?
*Wi-fi gratuit în tot hotelul; ?
*Loc de joaca pentru copii; ?‍?‍?
*Pastrare valori – seif la receptie;
*Camera de bagaje.
FACILITĂȚI cameră: Tv – cablu, minibar, răcitor, telefon, uscător păr, uscător rufe, aer conditionat.

Pentru restul perioadelor contactați site-ul hotelul sau sunați la numărul de telefon 0753146331.