ROMÂNIA FRUMOASĂ O insulă spectaculoasă din Delta Dunării e de vânzare

Delta Dunării este printre cele mai frumoase locuri din România. O spun nu doar turiștii din țara noastră, ci și cei care vin din străinătate pentru a se relaxa în acest colț de Rai.

Cei care vor să aibă parte de o priveliște fantastică timp de mai multe luni pe an au acum ocazia să cumpere o insulă minunată. Este vorba de Insula Matița, aflată în apropierea lacurilor Matița și Babina. Insula se află la 45 de kilometri de Tulcea, în mijlocul triunghiului format de Mila 23, Sulina și Chilia Veche.

Zona în care se află Insula are o istorie specială. Acum peste 2300 de ani a funcționat o colonie greacă, Achillea. Apoi o găsim ca cetate genoveză, loc important pentru negustorii veniți de celebrul port.

Insula, care costă 350.000 de euro, este 6.280 de metri pătrați și o formă ca de bumerang. Pe Insula Matița sunt, în prezent, 8 construcții, cu o suprafață totală de peste 1.300 de metri pătrați. Aceste clădiri reprezintă unități de cazare, o cherhana, dar și corpuri administrative și tehnice. Toate au fost renovate în urmă cu doi ani și ar putea fi folosite pentru dezvoltarea unui punct turistic, care ar atrage, cu siguranță, atât români, cât și străini.

Citește și:

Atac și acuze din lumea fotbalului la adresa lui Iohannis: ”Mascaradă! Acolo se poate?”