ROMÂNIA FRUMOASĂ Locul preferat al lui Dusan Uhrin în țara noastră. Arată superb!

Dusan Uhrin a fost adus de Dinamo București să scoată echipa de pe ultimul loc în clasament, iar cehul a reaprins speranțele ”câinilor” la play-off. Antrenorul de 51 de ani a mai lucrat în țara noastră la Poli Timișoara și la CFR Cluj și a spus că este încântat de locurile pe care le-a văzut aici.

Într-un interviu acordat doardinamo.ro, tehnicianul a povestit ce l-a încântat: ”Aveți o țară superbă, aveți mare, aveți munte, de ce ați mai avea nevoie?! Este un lac pe lângă Reșița, Văliug se numește. Este la poalele munților Semenic, un loc de vis. Acela este locul meu preferat. Eu sunt un cetățean normal, când am timp, îmi place să mă bucur de viață ca și voi. Nu mai obiceiul de a ieși prea mult, e și mult de muncă, prefer să stau cu prietenii mei într-un restaurant mic, cu o cafea în față, și asta este tot”.

Despre Munții Semenicului se afirmă că sunt perla Munților Banatului. Iar Lacul Văliug este cel mai popular din această zonă. Amplasat la 600 de metri altitudine, lacul e preferat de turiștii amatori de sporturi nautice sau de pescuit. Sau de cei care vor doar să se relaxeze. Cărările din preajma lacului sunt bune de colindat într-un week-end în mijlocul naturii. Se vizitează și iarna pentru pârtiile de schi amenajate în apropiere.

Citește și:

Se caută un decar! Propunerea unui simbol din Ghencea: ”Dan Nistor”

[post-views]
[post-views]