ROMÂNIA FRUMOASĂ Cheile Râșnoavei, locul ideal pentru o ieșire în natură

Veselie, peisaje superbe, sporturi, picnic – toate acestea sunt ingredientele unei excursii la Cheile Râșnoavei. Nu veți regreta niciun minut petrecut acolo.

La Cheile Râșnoavei găsiți cam tot ce vă doriți de la o ieșire în aer liber. Oriunde v-ați uita ați vedea imagini extraordinare, creații impresionante ale naturii. Cheile sunt situate în Munții Postăvaru, iar accesul se face din mai multe direcții. Din DN 73A Predeal – Râșnov se merge pe un drum forestier, distanța de la Predeal fiind de 20 de kilometri. De la Cabana Trei Brazi din Predeal se poate merge pe două trasee. Din Halta Timișul de Sus este o potecă marcată spre Chei. Practic, de la Brașov sunt 21 de kilometri, iar de la București cam 145.

Dacă doriți să condimentați puțin excursia în Cheile Râșnoavei, după un picnic bogat puteți face o mulțime de sporturi montane, cum ar fi alpinismul, escalada, mountain bike, chiar și bungee jumping, rapel sau călărie. Dacă nu vreți să vă aventurați chiar așa de mult, o drumeție în Chei vă va oferi toată liniștea pe care o căutați. Aveți parte de trasee marcate spre Postăvaru, Dealul cu Mesteceni, Stejarii Argintii, Peștera Râșnoavei, Poiana Brașov și Cetatea Râșnov.

Citește și

Reacție vehementă după ”Cazul Herăstrău”: ”Șpăgari! Au dat o masă unor procurori sau polițiști”. Anunț oficial