ROMÂNIA FRUMOASĂ Aventuri cu zimbri, la 80 de kilometri de Capitală

O sâmbătă reușită, în caz că nu aveți drum spre Mare sau spre munte, poate avea drept destinație împrejurimile municipiului Târgoviște. Mai precis, satul Bucșani, unde se află una din cele mai interesante locuri din România.

hotel iceberg balcic-->

Și pentru copii, în special. Acolo, la 80 de kilometri de București, se află Zimbrăria Neagră, unde, așa cum îi spune și numele, și-au găsit adăpost mai mulți zimbri. În urmă cu câteva luni erau 35. Zimbrii au destul loc pentru a face tot ce doresc. Zimbrăria, înființată în 1983, se întinde pe 162 de hectare, o suprafață mai mult decât primitoare pentru toate aceste animale deosebite. Cel mai bine ar fi să ajungeți dimineața la Bucșani. Nu de alta, dar în jurul orei 10 zimbrii ies și mănâncă. Astfel, pot fi văzuți, fotografiați, alintați. Toți au primit nume, iar unele sunt chiar deosebite: Rogojan, Rococo, Rotunda. Dacă ajungeți pe acolo, puteți lăsa idei pentru numele viitorilor pui de zimbru.

hotel pam beach olimp-->

La Bucșani se ajunge destul de ușor. De pe DN71, București – Târgoviște, după Bolovani se face dreapta înspre Racovița – Bucșani. Dacă terminați repede vizita la Zimbrărie, deși un picnic de câteva ore este chiar recomandat, puteți ajunge repede la Târgoviște.

Citește și:

O nouă aventură pentru un internațional român


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed