ROMÂNI SPECIALI Uniți pentru o cauză nobilă. Gest de mari campioni

CFR Cluj se alătură campaniei “Făuritorii de minuni” pentru a o sprijini pe Alexandra, un copil minunat, care, din păcate, s-a născut cu o malformație rară: nu are urechi – nici canale auditive și nici pavilioane. Pentru a putea auzi, Alexandra are nevoie de 4 operații extrem de complexe care se pot efectua doar în Statele Unite ale Americii și costă în total 200.000 de euro.

Pentru a o ajuta pe micuța Alexandra, campionii de la CFR vor organiza un meci caritabil, sâmbătă, 7 septembrie, ora 17:00, pe Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, împotriva echipei din Ucraina FC Karpaty Lviv, iar toate încasările pe bilete pentru acest meci vor fi donate Alexandrei.

hotel iceberg balcic-->

Un bilet la acest meci va costa 5 lei și va putea fi achiziționat online, iar sâmbătă de la casele de bilete de la Stadion.

hotel pam beach olimp-->

”Facem tot posibilul să o ajutăm pe Alexandra. Noi, toți cei de lângă clubul CFR Cluj, donăm bani pentru această cauză și îi rugăm pe toți cei care pot ajuta să o facă, a declarat Antonis Antoniou, organizatorul meciului amical dintre CFR Cluj și Karpaty Lviv.

O puteți ajuta pe Alexandra și dacă donați pe pagina de facebook Părinți Salvatori. Link-ul poate fi accesat AICI.

https://www.facebook.com/donate/2348291355208690/

Citește și:

De ce s-a închis Transfăgărășanul

 


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed