ROMÂNI SPECIALI Ștefan Mandache, gest fără precedent: ”Ofer GRATUIT”

Ștefan Mandachi, tânărul antreprenor și avocat român, fondatorul mai multor francize, printre care și cel mai mare lanț de restaurante cu specific grecesc de tip servire rapidă din România și estul Europei, „Spartan”, cunoscut pentru că a ”construit” primul kilometru de autostradă în România, vine cu soluții pentru numeroasele probleme care se ridică în această vreme de criză.

Astfel, pentru toți medicii, voluntarii, polițiștii, jandarmii și alte cadre militare care își pun sănătatea în pericol pentru a îmbunătăți starea celor contaminați cu noul virus, Ștefan Mandachi a făcut o postare pe pagina sa de Facebook și a declarat că dorește să le ofere cazare.

Antreprenorul își pune la dispoziție hotelul pentru oamenii care în această perioadă sunt niște supereroi și, care, din păcate, luând contact cu pacienții au fost infectați și sunt nevoiți să stea departe de familiile lor. Cartelele de la camerele din hotel vor fi predate la spital sau la secția de poliție, iar medicul sau polițistul în cauză va intra pe cont propriu în noul său cămin. Totodată, o masă pe zi va fi asigurată în unul dintre restaurantele sale.

Bunăvoința sa nu se oprește aici! Își pune la dispoziția antreprenorilor care vor să confecționeze măști sau cusături pe care să le ofere mai departe spitalelor, toate saloanele pe care le deține la Magnificus Plaza. Propune să fie aduse mai multe mașini de cusut în interiorul spațiilor și acolo să se desfășoare un atelier de producție.

La finalul postării, Ștefan Mandachi face un apel către mall-uri: „Solicit pe această cale tuturor Mall-urilor din România să se închidă de urgență și să ofere spații (că au suficiente) pentru persoanele care au nevoie de spații (adăpost, igenizare, depozitare)”.

Citește și:

ROMÂNI SPECIALI Cursă umanitară TAROM pentru 122 de români