ROMÂNI SPECIALI Răzvan Raț, gest frumos pentru diaspora: ”Arată SF”

Într-o lume aflată sub imperiul pandemiei de coronavirus, ne bucură simțurile informațiile legate de gesturile umanitare ale oamenilor care-și permit să ajute comunitatea sau pe cei aflați la ananghie. Aceste lucruri ne țin pe linia de plutire, în speranța de a reveni cât mai curând posibil la viața cotidiană de zi cu zi.

Fotbalul este și el în carantină, la fel și oamenii din acest fenomen, dar nu și faptele bune. Fostul internațional și căpitan al naționalei României, Răzvan Raț, 38 de ani, a decis să pună la dispoziție hotelul pe care-l deține în Slatina pentru a deveni spațiu de carantinare în lupta cu COVID-19. Olteanul a pus la dispoziția DSP Olt hotelul Zytto, unde deja sunt 27 de persoane, sosite majoritatea din Franța.

Răzvan Raț: ”Arată destul de SF”

”La hotel sunt tot timpul angajati ai DSP (n.r. – Direcția de Sănătate Publică) și jandarmi. Ni s-au dat echipamente de protectie. Arată destul de SF, e destul de ciudată situația dar înțeleg că cei care sunt acum o să stea într-o carantină de 14 zile, între timp o să fie testați, iar mai departe, dacă e nevoie, să vină alții. Eu am acolo oameni din Franța și Germania.

La momentul ăsta nu știu exact. Tata se ocupă. Este clar că în acest moment costurile sunt suportate de către mine, mai departe, dacă vor fi decontate, încă nu știu”, a declarat Răzvan Raț pentru Digi Sport Special.

Ultimii sosiți la stabilimentul de la intrarea în municipiu au sosit miercuri noaptea.

Ion Raț: ”Răzvan a vrut să dea o mână de ajutor”

Tatăl fostului fundaș stânga, cu trofee câștigate la Șahtior Donețk și Rapid București, se ocupă de administrarea afacerii.

”Răzvan și-a dat acordul, a dorit să dea o mână de ajutor oamenilor care au stat, din ce spun ei, în carantină și-n locurile de unde au venit. Nu avem un contact direct, vorbim cu ei prin ușă. Angajații au echipamente speciale de protecție, iar gunoiul este preluat de către o firmă specializată, este luat separat, de două ori pe săptămână”, a declarat Ion Raț pentru Adevărul.

Oficialitățile locale nu i-au impus lui Răzvan acest gest, a venit de la el. Hotelul are 23 de camere, în total sunt 50 de locuri disponibile.

Citește și:

Reactia lui Florin Tanase dupa scandalul de la FCSB: “Am înțeles”

No Comments Yet

Comments are closed