ROMÂNI SPECIALI Povestea DJ-ului solitar din Vama Veche: ”Am dorit ca oamenii să știe”

A fost un week-end liniștit pe Litoral. În astfel de zile, cu 1 Mai în prim plan, românii ar fi luat cu asalt Mamaia, Vama Veche și celelalte stațiuni de la malul Mării Negre. Acum, vorba unui proprietar de bar din zonă, ”ori și-a făcut Poliția treaba bine, ori a înțeles românul că riscă prea mult venind la mare, Vama a fost goală, nici picior de turist de 1 Mai”.

Totuși, monotonia zilei speciale a fost spartă de un DJ care a cântat din zori și până la prânz, la pupitru, lângă mare, la Amphora Vama Veche. A fost manifestul său pentru oamenii care nu au putut să vină să se distreze în acest week-end la mare.

Vineri că până și ministrul de Interne, Marcel Vela, a fost impresionat de ideea DJ-ului Kicki Novartis:

”M-am trezit dimineață și-am văzut la știri, foarte frumos, mi-a plăcut mesajul lui: Aveți răbdare, trebuie să stăm acum în case, ca să putem să ne distrăm mai târziu”, a spus Ministrul de Interne.

DJ-ul originar din Constanța ne-a povestit ce-a vrut să transmită prin muzica pe care a pus-o de la ora 5:00 dimineața, o dată cu răsăritul soarelui, și până la prânz.

”Am dorit ca oamenii să știe că-i așteptăm aici, la mare, atunci când va trece nebunia, pandemia, și ne-am gândit să-i bucurăm un pic într-o zi în care, probabil, ar fi vrut să prindă răsăritul pe plajă. O să le facem pe toate când va trece virusul acesta. Momentan, trebuie să avem grijă de noi, de cei dragi, să nu ne expunem.

Nu mai e mult, iar dacă am așteptat până acum… Sperăm ca de la 1 iulie să deschidem cu adevărat barul în Vamă, probabil, hotelul își va face debutul de la 1 iunie dar nu știm exact, așteptăm să vedem ce se decide la nivel înalt”, a mărturisit Kicki Novartis.

Polițiștii au venit să inspecteze locul, au văzut cum câteva televiziuni au luat câteva cadre cu DJ-ul, muzicianul și patronul barului au avut acordul organelor de ordine să susțină acel show, ce a strâns peste o sută de mii de vizualizări pe Facebook.

După prânz, Kicki și-a strâns sculele.

”Vom fi mai în formă când va începe sezonul. Acum, Vama a fost tristă, goală, deși a fost vreme frumoasă. Am încercat să fac o muzică bună, dar va fi și mai frumos când vor veni oamenii să se bucure”, a spus el.

Citește și:

TURISM Un specialist explică cum se va comporta COVID-19 pe timpul verii

 

No Comments Yet

Comments are closed