ROMÂNI SPECIALI Membrii unei cafenele din București, inițiativă pentru a-i ajuta pe bătrâni în această perioadă

„Toți pentru unu și unul pentru toți” Conform acestei zicale, echipa cafenelei Sheida s-a organizat în această perioadă pentru a da o mână de ajutor celor ce sunt în nevoie. Bătrânii sunt puși pe primul loc și dacă se tem să meargă la farmacie sau la cumpărături, altcineva se va ocupa în locul lor de această grijă! Iar acel om poți fi chiar tu!

Membrii echipei Sheida Coffee au fost inspirați de inițiativa locuitorilor din Varșovia care au fost receptivi la o situație a copiilor vulnerabili din Siria, oferindu-și prin această acțiune sprijinul, prin urmare, acum, o altă categorie vulnerabilă va putea primi reazem la nevoie!

În orice rău trebuie găsit și binele, alții au decis să nu aștepte ca binele să apare, ci să îl creeze, astfel, Sheida Coffee&Stories este locul unde câțiva oameni de nădejde ai societății s-au alăturat și au decis ca printre numeroasele lor acțiuni de caritate să intercaleze și această faptă bună pentru bătrânii țării.

Astfel, vârstnicii care vor să fie ajutați sunt rugați de către echipa Sheida Coffee să tipărească afișul atașat, să introducă numărul apartamentului sau numărul de telefon și să îl lipească la intrarea în bloc.

Prietenii de la Sheida pot fi întâlniți la adresa: Strada Ion Câmpineanu 23, în timpul săptămânii de la ora 08-20, iar sâmbătă și duminică de la 10-20.

Solidaritate, acțiune și speranță  – acestea sunt elementele cheie pentru a fi depășită curând această perioadă mai puțin fericită, unii au înțeles despre ce e vorba, iar acum îndrumă la faptă: „Alătură-te acțiunii #AjutăNuAștepta”!

Citește și:

VIDEO Sfaturi din Muntele Athos pentru a folosi eficient timpul petrecut acasă