ROMÂNI FAINI Gestul care l-a făcut să plângă pe un american

În România sunt cu adevărat și oameni faini, români speciali care pot uimi o lume întreagă. Un american celebru pe tiktok pentru filmulețele pe care le postează pe contul oopsimovedagain, a fost impresionat de gestul unor ardeleni pentru el. Unul care l-a emoționat profund.

Un cuplu i-a plătit masa la unul dintre cele mai cunoscute restaurante din oraș, Dante.

”Generozitatea românilor, nefiltrată. Nu o să credeți ce s-a întâmplat. Am luat cina la restaurantul Dante, unul dintre cele mai scumpe și o româncă a venit la mine și mi-a spus: te știu de pe Tik Tok. A venit și soțul ei…

Mi-am terminat masa… și am mâncat mult pentru că îmi era foarte foame, apoi chelnerul mi-a spus că nu trebuie să plătesc nimic pentru că au plătit pentru mine.

Cred că a fost minim 30 de dolari, ceea e e scump. A fost foarte, foarte generos din partea lor și mi-au făcut zilele însingurate în România mai ușoare, îmi vine să plâng acum” a spus acesta.

@oopsimovedagain The kindest and most generous people ever 🥹❤️🇷🇴 #romanianpeople #generosity #hospitality #kindness #oopsimovedagain ♬ original sound – Oops, I moved again!

@oopsimovedagain $2 for an English Breakfast Tea and a bag of Vegan Biscuits 🤑🍵🌱, served with a warm smile in a safe, beautiful and clean land, with lovely, elegant and friendly people (Romanian people I meant) ❤️🇷🇴 P.S.: Not sponsored, just thiking out loud #romania #engineer #cafe #albaiulia #thankful #freedom #oopsimovedagain ♬ original sound – Oops, I moved again!

Citește și:

Ziua Florii de Colț, simbol al dragostei