Românca urmărită de Neymar, dar și de alți fotbaliști: ”Eu sunt fata de la țară”

Neymar (31 de ani), fotbalistul lui PSG, a pus ochii pe o tânără din România care a atras toată atenția și la Campionatul Mondial din Qatar.

Pe aceeași scenă cu marile vedete

Adriana Paul, bruneta din România care a stat pe aceeași scenă cu Leo Messi și Kylian Mbappe la finala Campionatului Mondial din Qatar, a reușit să îl impresioneze și pe Neymar, starul echipei naționale a Braziliei.

Românca angajată ca stewardesă în Qatar a participat la finala câștigată de Argentina cu Franța la Campionatul Mondial, scor 3-3, 4-2 după loviturile de departajare, iar la scurt timp după ce a stat pe scenă cu Leo Messi a avut parte de o surpriză de proporție.

După ce a participat la finala Campionatului Mondial din Qatar, bruneta care a plecat din Bârsana, Maramureș, pentru a lucra ca stewardesă în Doha, a început să fie urmărită pe rețelele de socializare de Neymar.

Mai mult, starul echipei din Paris a rămas impresionat de frumusețea Adrianei Paul și a început să aprecieze fotografiile urcate de aceasta pe Instagram.

Ovidiu Popescu și Cristi Ganea, impresionați de frumusețea brunetei

Pe lângă Neymar, Adriana Paul mai este urmărită pe rețelele de socializare și de alte persoane publice, iar pe listă se află Ovidiu Popescu (FCSB), Cristi Ganea (Panathinaikos Atena), Felipe Teixeira (ex – FCSB) și Adrian Mititelu Jr, patronul lui FCU Craiova.

”A fost o experiență de nedescris, m-am bucurat enorm că am avut șansa să fiu aleasă dintre 15 mii de însoțitori de zbor ai companiei noastre, să trăiesc live acele emoții. Trofeul a fost greu, probabil cântărea vreo șase kilograme, îmi tremurau mâinile în continuu”, a spus Adriana Paul pentru Libertatea.

”Eu sunt fata de la țară, vin tocmai din Bârsana, din Maramureș. Am stat cu bunicii, părinții. Mulgeam vacile dimineața și după plecam, pe cărare, la școală. Dacă aș spune aceste lucruri cuiva care locuiește aici, nu m-ar crede. Am plecat din România acum opt ani, am locuit trei ani în Londra și, pe urmă, am venit în Qatar în 2017.

Am împărțit experiența și emoțiile atât pe scenă, cât și în culise cot la cot cu emirul din Qatar, președintele Franței și președintele FIFA și alți reprezentanți FIFA. Sunt foarte recunoscătoare și realizez că este un moment unic.

Am mai participat la evenimente, dar acesta a fost mondial. Să fii spectator în sine la o finală de Cupă Mondială este un moment de vis, dar să fii pe teren și pe aceeași scenă cu câștigătorii Cupei Mondiale în fața a 90.000 de spectatori și transmis live peste tot în lume a fost spectaculos”, a precizat Adriana pentru Playsport.

Citește și

Gara Regală din Curtea de Argeş va fi restaurată