--> -->

Românca de la decernarea Cupei Mondiale din Qatar: ”Cântărea vreo 6 kilograme, îmi tremurau mâinile”

Adriana Paul, care lucrează în Qatar ca stewardesă, s-a aflat pe scenă, la decernarea Cupei Mondiale, alături de oficiali din fotbal, reprezentanți din Qatar, dar și alte stewardese.

Tânăra a făcut primele declarații despre evenimentul mondial la care a luat parte.

Aleasă din 15.000

Românca a fost cea care a ținut trofeul pentru cel mai bun jucător, Balonul de Aur, care a fost oferit lui Lionel Messi. Adriana Paul a fost aleasă din 15.000 de însoțitori de zbor de la Qatar Airways pentru a participa la decernarea Cupei Mondiale din Qatar.

”A fost o experiență de nedescris, m-am bucurat enorm că am avut șansa să fiu aleasă dintre 15 mii de însoțitori de zbor ai companiei noastre, să trăiesc live acele emoții”, a spus Adriana pentru Libertatea.

”Trofeul a fost greu, probabil cântărea vreo șase kilograme, îmi tremurau mâinile în continuu”, a mai precizat bruneta.

De 5 ani în Orientul Mijlociu

Adriana Paul, care trăiește de cinci ani de zile în Orientul Mijlociu, se simte onorată că a luat parte la un asemenea eveniment la care au participat înalți oficiali, Gianni Infantino, președintele FIFA, emirul din Qatar, dar și Emmanuel Macron, președintele Franței. Bușoi a ascuns în acte că a fost finanțat de Qatar.

”Am împărțit experiența și emoțiile atât pe scenă, cât și în culise cot la cot cu emirul din Qatar, președintele Franței și președintele FIFA și alți reprezentanți FIFA. Sunt foarte recunoscătoare și realizez că este un moment unic”, a spus ea.

Și a continuat: ”Am mai participat la evenimente, dar acesta a fost mondial. Să fii spectator în sine la o finală de Cupă Mondială este un moment de vis, dar să fii pe teren și pe aceeași scenă cu câștigătorii Cupei Mondiale în fața a 90.000 de spectatori și transmis live peste tot în lume a fost spectaculos”.

Adriana Paul a avut și un mesaj pentru echipa națională de fotbal a României. ”Sper să ne calificam la următorul campionat, aș fi foarte mândră pentru români”, a mai transmis ea.

Citește și

Dorian Popa, la ora confesiunilor: ”Am muncit și acolo, visam să devin bancher”