Rolul lui Ionuț Lupescu la CS Dinamo: ”Ca la doctor”

Ionuț Lupescu se întoarce în fotbalul românesc, într-una dintre cele mai surprinzătoare mutări realizate în această toamnă. „Kaiserul” se va ocupa de academia clubului din Liga 3, CS Dinamo, pe care și-a propus să o transforme într-una de mare succes.

Din Elveția, unde deține o proprietate, Ionuț Lupescu a oferit o reacție în exclusivitate pentru GSP, fostul component al Generației de Aur vorbind despre proiectul la care s-a înhămat și strategia pe care vrea s-o aplice pentru început în Ștefan cel Mare.

„Am venit să pun un diagnostic”

„Am venit să fac un scan la CS Dinamo, să pun un diagnostic, să văd cum se poate face un proiect de succes la Academie. Sper ca în cel mai scurt timp, mi-aș dori până la începutul lui ianuarie, să definitivez această analiză.

N-am venit sa dau afară pe nimeni sau să-mi impun eu modul de lucru. Eu am venit să pun un diagnostic, ca la doctor, ca să te faci bine scanezi unde sunt problemele, apoi te vindeci.

Eu voi veni cu un rezultat al analizei, rămâne de văzut dacă oficialii clubului vor fi de acord cu ceea ce voi livra eu, ca date, ceea ce putem face pentru implementarea unei academii de succes.

Nu am emoții la revenirea acasă, la Dinamo, pentru că, momentan, voi face doar acest scan. Academia CS Dinamo vrea să devină importantă, asta e ceea ce contează acum”, a declarat Lupescu pentru GSP.ro.

Ionuț Lupescu: „Nu am discutat niciun moment să mă implic la FC Dinamo”

Întrebat dacă a purtat tratative și cu formația din Liga 1, „Kaiserul” a spus:

„La FC Dinamo 1948 nu a fost nicio negociere, nicio discuție, nimic. Doar o discuție lejeră cu domnul Voicu și atât. Nu am discutat niciun moment să mă implic la FC Dinamo. Așa că nu pot discuta despre un subiect care nu există”.

Citește și

Victor Pițurcă despre fiul său cel mare, Alexandru: ”Unde merge, femeile sunt grămadă! Ce au găsit la el?!”