--> -->

Rodriguez: ”Pe 20 iunie mă prezint la Dinamo”

Jonathan Rodriguez se întoarce la Dinamo! Fie și temporar, argentinianul va fi luni la reunirea lotului ”câinilor”, la Săftica.

Deși în ultimele zile s-a scris despre negocieri între fotbalistul argentinian și Universitatea Cluj, jucătorul care aparține de CFR urmează să revină din vacanță, iar pe 20 iunie va ajunge la formația din ”Ștefan cel Mare”.

Răzvan Zăvăleanu, în cadrul conferinței de presă organizate de Dinamo și DDB, a menționat dorința de a-l păstra pe mijlocaș, dar pretențiile salariale depășesc cu mult plafonul ligii secunde.

”Împrumutul e până pe 30 iunie, am vorbit atunci cu el”

Jonathan Rodriguez a venit la CFR Cluj din postura de jucător liber de contract, după 4 ani petrecuți la FC Botoșani.

În prima parte a stagiunii, argentinianul a jucat 18 meciuri în Gruia, atât pe plan intern (Liga 1, cupă sau supercupă), dar și în preliminariile competițiilor europene.

”Nu este adevărat, nu am discutat cu nimeni de la Universitatea Cluj”, a comentat sud-americanul.

Mai mult, mijlocașul central a menționat, pentru Playsport.ro, că luni, 20 iunie, se va alătura lotului dinamoviștilor sub comanda lui Gică Mihali și Iulian Mihăescu.

”În ceea ce privește pe Dinamo, am discutat ceva în urmă cu 2-3 săptămâni, dar nimic de atunci. Eu sunt în vacanță iar luni, pe 20, trebuie să mă prezint la Dinamo. Împrumutul meu se întinde până la 30 iunie”, a spus mijlocașul.

Răzvan Zăvăleanu: ”Dorește să rămână”

Joi, 16 iunie, în cadrul conferinței de presă organizate de Dinamo și DDB, Răzvan Zăvăleanu a fost întrebat și de jucătorii împrumutați sezonul trecut.

”Îl mai avem doar pe Rodriguez împrumutat. Discutăm în continuare cu el, dorește să rămână la Dinamo, dar salariul lui este foarte mare la CFR Cluj. Noi am susținut o parte sezonul trecut, dar este imposibil în această stagiune.

Vom discuta cu cei de la CFR. Ei își doresc să încheie contractul cu Rodriguez. Dacă se întâmplă acest lucru, va fi cu atât mai greu să-l păstrăm. Vom vedea”, a declarat administratorul judiciar.

Pe lângă argentinian, mai există discuții și cu Antoni Ivanov, bulgarul venit sub formă de împrumut de la Universitatea Craiova.

Totodată, în Liga a 2-a, Răzvan Zăvăleanu a confirmat deja rămânerea unor „veterani” precum Gabriel Moura sau Alin Buleică în lotul de aproximativ 25 de jucători pe care echipa îi are la dispoziție.

Contractul argentinianului cu ardelenii expiră în 2024.

Citește și

Viorica Dăncilă despre prezidențiale: ”Nu m-aș teme de Kovesi”